Kim Kardashian:

Fjernet navn i sosiale medier

Kim Kardashian markerte den nye tilværelsen som offisielt singel.

SKILT: Kim Kardashian ble nylig offisielt singel. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/NTB
SKILT: Kim Kardashian ble nylig offisielt singel. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Realitydronningen Kim Kardashian (41) søkte først skilsmisse fra rapperen Kanye West (44) i februar 2021. Førstnevnte har gått rettens vei for å bli erklært lovlig singel, midt i de pågående og turbulente skilsmisseforhandlingene.

Omsider ble stjernen erklært offisielt singel i rettslig forstand. Det meldte TMZ tidligere denne måneden.

Kardashian vant frem i høringen, og hennes store ønske om å bli singel er nå blitt en realitet. Selve skilsmissen pågår fremdeles.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Nå har Hollywood-stjernen markert den nye epoken ved å fjerne rapperens etternavn i sosiale medier. Det melder E! News.

Dermed heter hun «Kim Kardashian» på både Instagram, Facebook og Twitter, der hun før brukte «Kim Kardashian West».

Ifølge E! News promoterer derimot Kardashian fremdeles sitt eget skjønnhetsmerke med, KKW, som er hennes gamle initialer.

Støttet kjæresten

Men Kardashian skulle ikke få feire lenge. Bare få timer etter nyheten om at hun var offisielt singel ble kjent, viste West misnøye, ifølge E! News.

Rapperen, som er kjent for å være fri for filter på sosiale medier, slapp nemlig en musikkvideo der en figur av Kardashians nye kjæreste, komikeren Pete Davidson (28), blir kidnappet og begravet levende.

Kardashian tok raskt til Twitter for å støtte kjæresten. Det gjorde hun ved å like en Tweet fra filmskaper James Gunn med følgende tekst:

«Bare så det er kjent, Pete Davidson er en av de snilleste, hyggeligste mennene jeg vet om. En virkelig sjenerøs, følsom og morsom sjel, han behandler alle rundt seg med respekt».

Pardebut på Instagram

Men skal vi tro Kardashians Instagram-profil har ikke dramaet satt en stopper for kjærligheten mellom henne og komikeren. Fredag publiserte nemlig paret de første bildene som kjærester, melder People.

Med bildeteksten «Hvem sin bil skal vi kjøre?!», publiserte Kardashian en bildekarusell, som inkluderte to bilder med sin kjære.

I FANGET PÅ KJÆRESTEN: Pete Davidson slapper av i fanget på Kim Kardashian. Foto: Skjermdump/ Instagram
I FANGET PÅ KJÆRESTEN: Pete Davidson slapper av i fanget på Kim Kardashian. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer

På et av bildene ligger Davidson i fanget på kjæresten. På et annet bilde ser begge i kamera. Kardashian med trutmunn og Davidson med solbriller og et smil om munnen.

«Jeg elsker dette», kommenterte Kardashians søster, Khloe Kardashian (37).

KJÆRESTEPAR: Davidson smiler lurt til kamera. Bak ham lager Kardashian kyssemunn. Foto: Skjermdump/ Instagram
KJÆRESTEPAR: Davidson smiler lurt til kamera. Bak ham lager Kardashian kyssemunn. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer

Bekreftet forholdet

Duoen skapte romanserykter da de ble observert hånd i hånd i oktober i fjor. I februar bekreftet Davidson at Kardashian var kjæresten hans.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Under et intervju med programleder for «People (The TV show!)», Kay Adams, åpnet komikeren opp om livet i rampelyset, skrev People.

- Mitt hverdagsliv er bare å sette meg i biler og møte opp på innspilling, forteller 28-åringen, som jobber med humorprogrammet «Saturday Night Live».

- Eller hvis jeg har fri, så henger jeg med venner eller slapper av med kjæresten min inne. Så jeg gjør ikke mye, fortsetter han.

Ifølge People var det ingen ringere enn Kardashian komikeren referterte til.

LES OGSÅ: - Mye mer intimt med jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer