«90 Day Fiancé»-Larissa Lima

- Fjernet navlen

TLC-stjernen åpner seg om en mislykket operasjon.

ÅPNER OPP: Larissa Dos Santos Lima, kjent fra «90 Day Fiancé», åpner seg om en mislykket operasjon. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÅPNER OPP: Larissa Dos Santos Lima, kjent fra «90 Day Fiancé», åpner seg om en mislykket operasjon. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 begynte den sjette sesongen av den amerikanske TLC-serien «90 Day Fiancé» å rulle over norske TV-skjermer. Der var Larissa Dos Santos Lima (34) og Colt Johnson (36) blant parene som seerne fikk følge tett frem til bryllupsdagen.

Det tidligere ekteparet giftet seg sommeren 2018, men lykken ble imidlertid kortvarig. I april 2019 ble de offisielt skilt på papiret, etter det som skal ha vært et turbulent ekteskap.

Siden den gang har Lima opparbeidet seg en enorm følgerskare på Instagram, og har aldri lagt skjul på sin forkjærlighet for plastisk kirurgi. Nå sitter hun imidlertid igjen med en mislykket operasjon.

Tidligere har 34-åringen vært ærlig om at hun har gjennomgått mageplastikk, også kjent som «tummy tuck». Det er riktignok først nå hun åpner seg om baksiden ved å legge seg under kniven. Det skriver blant andre E! News.

Ifølge NHI er formålet med bukplastikk å forandre magefasongen ved å fjerne uønsket fett og overflødig hud som ikke lar seg trenes eller slankes bort, slik at en oppnår oppstramming av magen. Ved full bukplastikk løsnes all hud helt opp til kanten av ribbena, i tillegg til et snitt for å frigjøre navlen fra vevet som omgir det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer