Bernt Hulsker:

Fjernet kjendis-støtte til Hulsker

Den tidligere fotballstjernen er i hardt vær etter å ha blitt anmeldt av dørvakt. Nå tar han grep, også på sosiale medier.

I HARDT VÆR: Bernt Hulsker er under politietterforskning etter sin påståtte svært ufine oppførsel på VGTVs utsatte julebord i mars. Foto: Fredrik Hagen / NTB
I HARDT VÆR: Bernt Hulsker er under politietterforskning etter sin påståtte svært ufine oppførsel på VGTVs utsatte julebord i mars. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

Det var i mars det ble det kjent at tidligere fotballspiller, nå VGTV-profil Bernt Hulsker (44) uteble fra VGTV-podkasten «Enkel servering» på ubestemt tid, tilsynelatende fordi han var syk.

Tidligere denne måneden, 12. april, skrev Hulsker på Instagram mer om årsaken til det.

«Dette er vanskelig for meg å si, men det betyr kanskje at det er desto viktigere å gjøre det», skrev han blant annet.

«For litt siden var jeg på en jobbfest der jeg drakk altfor mye og oppførte meg som en idiot. Jeg vet at min oppførsel såret mange gode venner og nære kolleger», skrev han videre.

ANGRER: Jimmy Fallon angrer nå på at han valgte å parodiere Chris Rock på showet «Saturday Night Live» i 2000. Video: «Saturday Night Live», NBC Vis mer

Stengte kommentarfelt

Jobbfesten Hulsker siktet til fant sted, ifølge TV 2, på karaokebaren Syng Mer i Oslo 9. mars i år - et forsinket julebord. Festen endte, ifølge kanalen, med at hele VGTV-gjengen til slutt ble kastet ut på bakgrunn av eks-fotballspillerens oppførsel.

Hulsker skal nemlig ha oppført seg svært ufint overfor dørvakt og flere andre gjester.

Torsdag kunne TV 2 melde at nettopp dørvakten, Jwan Rasho, i ettertid har anmeldt Hulsker på bakgrunn av det som skal ha skjedd 9. mars. Litt senere ble det kjent at politiet ønsker å avhøre Hulsker.

Inntil nylig var det mulig for 44-åringens følgere å kommentere VGTV-profilens beklagelse på Instagram. I kommentarfeltet uttrykte flere sin støtte til Hulsker, deriblant TV-profil og VGTVs egen Mads Hansen (38).

TREKKER SEG: Her trekker Bernt Hulsker seg fra «Kompani Lauritzen». Video: TV 2 Vis mer

«Du er en bra mann», skrev den tidligere «Farmen»-programlederen, etterfulgt av et hjerte, mens VGTVs Morten Hegseth (36), samt artist Tone Damli (34) også var blant dem som tok seg tid til å kommentere.

Nå, kort tid etter at saken igjen blusset opp i media, er kommentarfeltet under innlegget stengt - og støttekommentarene således fjernet.

- Forkastelig

Mads Hansen bekrefter overfor Se og Hør at han var en av dem som kommenterte under beklagelsen på Instagram.

Men:

- Min oppmuntrende kommentar var, som alle andre som også responderte, til en mann som postet en utleverende tekst der han la seg flat, unnskyldte seg og ønsket å gjøre opp for seg. På daværende tidspunkt hadde jeg riktignok hørt rykter og antydninger, men var ikke innforstått med hva som faktisk hadde skjedd på julebordet, bedyrer TV-profilen.

Han forteller at han alltid har sett på Hulsker som en god mann og fin type.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Derav min kommentar, men hvis det som nå står i mediene er korrekt ønsker jeg samtidig å understreke at jeg tar sterk avstand fra oppførselen hans den kvelden. Den var forkastelig, og hører ikke hjemme noe sted.

- Fin fyr

Tone Damli understreker, som Mads Hansen, at hun ikke ante, eller aner, hva eks-fotballspilleren gjorde eller hvordan han oppførte seg underveis på den mye omtale VGTV-festen.

- Det eneste jeg vet er at jeg er glad i Bernt Hulsker. Jeg vet at han er en fin fyr. Jeg kan ikke tro... Han må ha vært fullstendig på «rør» i så fall.

Hun fortsetter:

- Jeg kommenterte med et hjerte fordi jeg liker ham, og fordi jeg ønsker ham alt godt. Jeg står inne for dette hjertet, men vet som sagt ikke hva som faktisk har skjedd.

Det har ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Morten Hegseth, som også kommenterte Hulskers innlegg.

KOLLEGER: VGTVs egne Mads Hansen og Morten Hegseth ga sine støtteerklæringer til Bernt Hulsker da han beklaget seg på Instagram. Nå er kommentarfeltet fjernet. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
KOLLEGER: VGTVs egne Mads Hansen og Morten Hegseth ga sine støtteerklæringer til Bernt Hulsker da han beklaget seg på Instagram. Nå er kommentarfeltet fjernet. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Skal ha brukt stygge ord

Overfor TV 2 torsdag bedyret dørvakt Rasho at han ikke godtar TV-profilens beklagelse. Han hevder at Hulsker viste nazihilsen mens han ropte på tysk, og at han utviste uønsket seksuell adferd mot flere kvinnelige gjester ved å forsøke å kysse dem - ettersom det ifølge dørvakta var tydelig at disse ikke ønsket dette.

Overfor TV 2 blir det også hevdet at Hulsker kalte Rasho for en «jævla n****».

RASER: «Robinsonekspedisjonen» er tilbake og vi tok en prat med tidligere programleder Christer Falck. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Se og Hør har gjentatte ganger forsøkt å få Bernt Hulsker og hans manager i Max Social, Vilde Kristine Darvik, i tale, men ingen av dem har besvart våre henvendelser.

Legger seg flat

Til TV 2 uttaler imidlertid Hulsker følgende, via sin manager:

«Det jeg gjorde var helt forferdelig, og jeg klarer ikke se meg selv i speilet engang».

Han fortsetter:

«Konsekvensene har vært, og er, store. Med rette. Jeg søkte hjelp dagen etter hendelsen og har ikke vært på jobb siden.

Jeg håper jeg med tiden kan vise folk hvem jeg egentlig er, og hvilke verdier jeg har. Om det tar lang tid forstår jeg og aksepterer det, men kanskje det aldri skjer. Da godtar jeg det også.»

Ifølge TV 2 er saken nå overført hatkrimgruppa i Oslo politidistrikt. Dørvakten skal også ha vært inne til avhør.

LES OGSÅ: I nabokrangel

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer