Hedvig Sophie Glestad:

Fjernet kjærlighetserklæring

Influenseren har i lang tid båret med seg en kjærlighetserklæring til eksen. Nå er den borte for godt.

EKSKJÆRESTER: David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad har beholdt den vennskapelige tonen etter bruddet. Foto: Berit Roald / NTB
EKSKJÆRESTER: David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad har beholdt den vennskapelige tonen etter bruddet. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom flere sesonger av dokuserien «Alle elsker David», fikk TV-seerne stifte bekjentskap med David Eriksens (55) daværende kjæreste, Hedvig Sophie Glestad (31). Serien tok for seg kjendismanagerens liv og virke, og samboer Glestad var stadig å se - både privat, og på jobb.

Selv om man fikk være flue på veggen i parets mange opp- og nedturer, kom nyheten om at de to hadde valgt å gå fra hverandre, som et sjokk på følgerne deres.

VONDT: I denne ukens episoder av «Alle elsker David», får vi være vitne til bruddet som David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad gikk gjennom. Video: Rød Løper Vis mer

Bruddnyheten delte de selv på sine offentlige instagramkanaler, hvor de også kunne opplyse om at de fortsatt kom til å være venner og samarbeidspartnere.

Bruddet fikk også utspille seg foran kamera, og selv om tonen mellom de tidligere kjærestene var god, la de ikke skjul på at det var en tung tid for dem begge.

I etterkant har de funnet lykken på hver sin kant, mens de fortsatte å jobbe sammen i Eccentric - Glestad som profil, og Eriksen som manager.

DATE: David Eriksen tok med seg kameraene på slep da han skulle på date med Louise Angelica Riise i «Alle elsker David». Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

I januar kunne imidlertid Glestad avsløre at hun bryter samarbeidet med Eccentric People, hvor Eriksen har fungert som øverste leder. Hun kunne da forklare at det ikke lå noe dramatikk bak bruddet, men at hun ønsket å gå sine egne veier fremover - hvor hovedfokuset lå på jobben som Online-coach.

Fjernet kjærlighetserklæring

Nå kan det også virke som om det er flere ting som omhandler ekskjæresten som forsvinner for godt. I en nylig video på bildedelingstjenesten Instagram, la Glestad ut en liten snutt av at hun tatoverte over kjærlighetserklæringen til sin ekskjæreste.

Romanseryktene har svirret rundt David Eriksen og Louise Angelica Riise. Nå kommenterer Eriksens ekskjæreste Hedvig Sophie Glestad ryktene for første gang. Video: Rød Løper Vis mer

Hun har lenge hatt en liten «D» for David foreviget i blekk på foten sin, men nå kan det virke som om at også den, er historie. I videoen kan det se ut som om den lille D-en har måtte vike for bokstaven B, uten at Glestad opplyser om årsaken bak dette valget.

«Takk for fiksingen av tattisen min, og takk for lånet. Ble semi gruppepress på Joar, men der var only fair», er blant det hun skriver i bildeteksten sin, samtidig som hun også opplyser om at hun for 15 år siden, var tatovør-lærling selv.

«Det ble ikke noe karriere på meg, men det var good times»!, skriver hun avslutningsvis i innlegget sitt.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Hedvig Sophie Glestad i forbindelse med denne saken. Våre henvendelser er hittil ikke besvart.

LES OGSÅ: Røper babynyhet