Britney Spears:

Fjernet Instagram-bilde etter romanserykter

Popstjernens «Slumber Party»-motspiller røpet at de to spiste middag sammen. Så angret han.

BARE KOLLEGER?: Den mannlige modellen Sam Asghari (t.h.) spiller mot Britney Spears i den nye, brennhete «Slumber Party»-videoen hennes. Nå spekulerer flere medier i om det også har oppstått hete følelser mellom de to motspillerne.Foto: Rex / Splash News / NTB Scanpix
BARE KOLLEGER?: Den mannlige modellen Sam Asghari (t.h.) spiller mot Britney Spears i den nye, brennhete «Slumber Party»-videoen hennes. Nå spekulerer flere medier i om det også har oppstått hete følelser mellom de to motspillerne.Foto: Rex / Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Britney Spears (34) er virkelig blitt i vinden de par siste ukene, etter at hun slapp den hete videoen til singelen «Slumber Party».

Imidlertid er det ikke bare artistens nye singel som får oppmerksomhet.

Britneys mannlige motspiller i musikkvideoen er kjekkasen Sam Asghari, og nå svirrer romanseryktene rundt ham og popstjernen.

Nettsteder som ContactMusic og Belfast Telegraph har omtalt ryktene, og sistnevnte skriver at duoen var ute og spiste middag sammen ti dager etter at singelen ble lansert.

MUSIKKVIDEO: Britney og Sam sammen i musikkvideoen til «Slumber Party». Foto: Scanpix
MUSIKKVIDEO: Britney og Sam sammen i musikkvideoen til «Slumber Party». Foto: Scanpix Vis mer

Slettet «date-bilde»

Ifølge nettstedene ble de to observert mens de var på middagsdate, og Belfast Telegraph skriver at Sam Asghari først delte et Instagram-bilde av ham og Britney fra en restaurant.

I etterkant har kjekkasen, som ifølge Cosmopolitan er en «fitness-modell», slettet bildet fra Instagram-kontoen sin.

Før han rakk å slette bildet, begynte imidlertid romanseryktene rundt ham og Britney å svirre. En av følgerne hans kommenterte også under bildet «dere to har dere garantert med hverandre. Lol», ifølge UsWeekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Nobody could judge effort. #workyouraoff

Et bilde publisert av Sam Asghari (@samasghari)

UsWeekly opplyser at Asghari ikke skrev noe under bildet av ham og Britney, utover å legge til emojis som forestilte sushi, ris og scampi.

Det er heller ikke kjent om bildet ble tatt mens han og Britney var ute på middag med hele «Slumber Party»-ensemblet. Foreløpig har ingen av de to kommentert bildet eller de påfølgende romanseryktene.

Se Britney og Sam spille mot hverandre i musikkvideoen her:

Uheldig på datingfronten

Da Britney Spears gjestet «The Jonathan Ross Show» på den britiske tv-kanalen ITV tidligere i høst, fortalte 34-åringen for øvrig at hun var lei av å date.

- Bare det å finne en hyggelig fyr er banebrytende i denne verdenen. Mange menn er så opptatt av å spill. Det mentale spillet, med å ringe tilbake og sende meldinger, det er bare for mye. Det er tåpelig, sa hun i programmet ifølge Refinery29.

I løpet av tv-intervjuet fortalte den spreke artisten også om et dårlig stevnemøte hun hadde med en fyr som «så ut som en øgle», skriver nettstedet.

I et intervju med britiske Marie Claire i september røpet den single tobarnsmoren at hun også har opplevd å bli avvist etter en «skikkelig dårlig» date.

- Vi dro på kino, men jeg merket med én gang at det ikke funket. Det var liksom litt pinlig. Så etter filmen dro jeg hjem og dét var det (...) Han likte meg bare ikke. Jeg likte ham. Han visste det. Men han følte definitivt ikke det samme, avslørte Britney.

I magasinintervjuet understreket hun dessuten at hun «har vært singel i evigheter».

EKSEN: Romansen med Charlie Ebersol var Britney Spears' forrige varige forhold. Her er de avbildet på Billboard Awards i 2015, kort tid før bruddet. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Romansen med Charlie Ebersol var Britney Spears' forrige varige forhold. Her er de avbildet på Billboard Awards i 2015, kort tid før bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forlovelse, bryllup og flere brudd

Britney Spears har hatt et turbulent kjærlighetsliv de siste årene. Fra desember 2011 til januar 2013 var «Toxic»-stjernen forlovet med Jason Trawick (44).

Deretter var hun i et forhold med David Lucado, men lykken tok slutt da han var utro mot henne.

Kun et par måneder etter bruddet med Lucado ble Britney sammen med TV-produsenten Charlie Ebersol. De to virket stormforelsket i flere måneder, men sommeren 2015 var forholdet brått over.

Britney har også vært gift to ganger. Først med barndomsvennen Jason Alexander i 2004, og deretter med Kevin Federline (37) fra 2004 til 2007.

LES OGSÅ: - Jeg har blitt voldtatt to ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer