Øystein «Pølsa» Pettersen i «Mesternes mester»:

Fjernet innlegg etter reklame-blemme

Øystein Pølsa Pettersen reklamerte for eget produkt under «Mesternes mester».

EGNE KLÆR: Det er denne genseren Øystein Pettersen nå får oppmerksomhet for. Foto: NRK
EGNE KLÆR: Det er denne genseren Øystein Pettersen nå får oppmerksomhet for. Foto: NRK Vis mer
Publisert

«Lag en god dag».

Dette er mottoet tidligere langrennsløper Øystein «Pølsa» Pettersen (39) ofte deler og i tillegg jobber med. Flere TV-seere har kanskje også bitt seg merke i at han bruker en genser med nettopp dette mottoet på under deltakelsen i «Mesternes mester».

Mandag skriver imidlertid Kampanje at Pettersen har reklamert for den aktuelle genseren på Instagram, hvor han blant annet trakk fram at den er brukt i NRK-programmet.

Fjernet innlegg

«Gla'sak for alle som i løpet av det siste året har spurt om det er mulig å få tak i genser'n og t-skjorta jeg bruker på jobb og i 'Mesternes mester'», skrev han blant annet på bildedelingstjenesten ifølge nettstedet.

Det skal riktignok nevnes at innlegget var merket med reklame, men ifølge Kampanje er dette et brudd på NRKs retningslinjer.

Se og Hør har vært i kontakt med Øystein Pettersen, som opplyser at han ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Prosjektredaktør Pia Basberg i NRK, sier til nettstedet at det er retningslinjer for alle statskanalens produksjoner, som tilsier at man ikke kan drive kommersiell virksomhet når man er med i kanalens programmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer