Fjernet gifteringen på ektemannens 50-års dag

Tom Cruise fikk neppe det han ønsket seg fra Katie Holmes på sin store dag.

UTEN RING: Skuespiller Katie Holmes søkte om skilsmisse fra Tom Cruise forrige uke. Nå har hun fjernet gifteringen som ektemannen overrakte henne i bryllupsseremonien i november 2006. Her er hun avbildet alene i luksusbilen sin i New York.   Foto: All Over Press
UTEN RING: Skuespiller Katie Holmes søkte om skilsmisse fra Tom Cruise forrige uke. Nå har hun fjernet gifteringen som ektemannen overrakte henne i bryllupsseremonien i november 2006. Her er hun avbildet alene i luksusbilen sin i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag kom nyheten om at Katie Holmes (33) har tatt ut skilsmisse fra ektemannen Tom Cruise (50).

Bruddet skal ha kommet som et sjokk på den kjente scientologen og filmstjernen, men ferske bilder tyder på at Holmes' avgjørelse er endelig. Denne uken ble nemlig «Batman Begins»-stjernen fotografert i New York - uten gifteringen på sin venstre hånd. Det melder People.

33-åringen deltok på en innspilling av «Project Runway: All Stars», og ifølge People skal hun ha gjort en flott innsats på tross av dramatikken i privatlivet. Med TV-innspillingen er altså ettbarnsmorens nakne ringfinger blitt foreviget på film.

At Holmes' nå har fjernet symbolet på det nesten seks år lange ekteskapet, er neppe noen gledelig bursdagsgave for Tom Cruise: Den kontroversielle superstjernen fyller nemlig 50 år i dag, den 3. juli.

Flere kilder har hevdet at Holmes bestemte seg for skilsmisse, fordi hun fryktet at  Cruise skulle sende deres datter Suri (5) bort til den ekstreme scientologiorganisasjonen «Sea Org».

Nå frykter mange rundt Katie at hun blir nødt til å gå inn i en bitter kamp med eks-mannen om datteren, etter at hun skal ha bedt om full omsorgsrett, for å unngå at ektemannen trekker Suri inn i sin omstridte trosretning.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil se kona kysse annen kvinne

Tom Cruise passet på Suri i dagene etter bruddet.[obj:media:11410]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer