Wayne og Coleen Rooney:

Fjernet gifteringen etter Rooneys fyllekjøring

Bruddryktene har skutt ny fart etter Coleen Rooneys Twitter-bilde.

TRØBBEL PÅ HJEMMEBANE?: Coleen Rooney og fotballstjernen Wayne Rooney har hatt en tøff tid etter at Wayne ble tatt for fyllekjøring i en bil med en fremmed dame. På et nytt bilde Coleen har lagt ut på Twitter har hun fjernet gifteringen. Foto: Twitter/NTB Scanpix
TRØBBEL PÅ HJEMMEBANE?: Coleen Rooney og fotballstjernen Wayne Rooney har hatt en tøff tid etter at Wayne ble tatt for fyllekjøring i en bil med en fremmed dame. På et nytt bilde Coleen har lagt ut på Twitter har hun fjernet gifteringen. Foto: Twitter/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Etter at fotballspiller Wayne Rooney (31) ble arrestert for fyllekjøring tidligere denne måneden startet ryktene om en mulig skilsmisse å versere blant fansen og de utenlandske mediene.

Everton-stjernen skal nemlig ha festet sammen med den 29 år gamle alenemoren Laura Simpson, som skal ha vært passasjer i bilen da Rooney ble stoppet.

Ifølge Daily Mail skal Waynes kone Coleen (31), som for øvrig venter sitt fjerde barn med ektemannen, blitt rasende da hun fikk vite om ektemannens fuktige kveld - og fotballspilleren skal i det siste forsøkt å gjøre alt for å redde ekteskapet.

Mandag delte imidlertid Coleen et familiebilde fra fornøyelsesparken Blackpool hvor verken Wayne eller gifteringen var å se på bildet.

Saken fortsetter under bildet.

- En dag på Blackpool er alltid en bra dag, skriver Coleen på bildet sammen med parets to yngste sønner Kit Joseph (1) og Klay Anthony Rooney (4).

Skadet

Ifølge Daily Mail skal Coleen ha delt bildet to dager etter at ektemannen ble utsatt for en hard albue fra motspiller Simon Francis under en fotballkamp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer