Wayne og Coleen Rooney:

Fjernet gifteringen etter Rooneys fyllekjøring

Bruddryktene har skutt ny fart etter Coleen Rooneys Twitter-bilde.

TRØBBEL PÅ HJEMMEBANE?: Coleen Rooney og fotballstjernen Wayne Rooney har hatt en tøff tid etter at Wayne ble tatt for fyllekjøring i en bil med en fremmed dame. På et nytt bilde Coleen har lagt ut på Twitter har hun fjernet gifteringen. Foto: Twitter/NTB Scanpix
TRØBBEL PÅ HJEMMEBANE?: Coleen Rooney og fotballstjernen Wayne Rooney har hatt en tøff tid etter at Wayne ble tatt for fyllekjøring i en bil med en fremmed dame. På et nytt bilde Coleen har lagt ut på Twitter har hun fjernet gifteringen. Foto: Twitter/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Etter at fotballspiller Wayne Rooney (31) ble arrestert for fyllekjøring tidligere denne måneden startet ryktene om en mulig skilsmisse å versere blant fansen og de utenlandske mediene.

Everton-stjernen skal nemlig ha festet sammen med den 29 år gamle alenemoren Laura Simpson, som skal ha vært passasjer i bilen da Rooney ble stoppet.

Ifølge Daily Mail skal Waynes kone Coleen (31), som for øvrig venter sitt fjerde barn med ektemannen, blitt rasende da hun fikk vite om ektemannens fuktige kveld - og fotballspilleren skal i det siste forsøkt å gjøre alt for å redde ekteskapet.

Mandag delte imidlertid Coleen et familiebilde fra fornøyelsesparken Blackpool hvor verken Wayne eller gifteringen var å se på bildet.

Saken fortsetter under bildet.

A day out at Blackpool is always fun!!! 💙🎡🍭🎠💚🍭

Et innlegg delt av Coleen Rooney (@coleen_rooney)

- En dag på Blackpool er alltid en bra dag, skriver Coleen på bildet sammen med parets to yngste sønner Kit Joseph (1) og Klay Anthony Rooney (4).

Skadet

Ifølge Daily Mail skal Coleen ha delt bildet to dager etter at ektemannen ble utsatt for en hard albue fra motspiller Simon Francis under en fotballkamp.

Saken fortsetter under bildet:

TØFF SPILLER: Wayne Rooney er kjent som en tøffing på fotballbanen. Her er han i aksjon for sitt lag Everton. Foto: NTB Scanpix
TØFF SPILLER: Wayne Rooney er kjent som en tøffing på fotballbanen. Her er han i aksjon for sitt lag Everton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Wayne ble tvunget til å gå av banen med et blødende øye, og måtte oppsøke legebehandling etter skaden.

Men selv om et blødende øye er en god nok grunn i seg selv til å ikke være med i fornøyelsesparken, klør fansen seg i hodet av den manglende ringen.

Saken fortsetter under bildet:

- Er det slutt? Coleen Rooney dropper gifteringen etter at ektemannen Wayne desperat forsøker å vinne henne tilbake, skriver en Twitter-bruker.

- Ber om en pause fra fotballen

Da Wayne ble tatt i fyllekjøring etter at han skal ha drukket prosecco og vodka i flere timer i Alderley Edge i Cheshire, befant Coleen seg på ferie i Mallorca hos sine foreldre sammen med deres tre sønner, Kai (7), Klay og Kit.

Kort tid etter hendelsen uttalte en kilde nær paret til The Sun at det kom til å skje store endringer i familien de kommende dagene.

- Hun føler seg ydmyket, sa kilden.

I et senere intervju med The Sun, kort tid etter hendelsen, skal en annen kilde ha sagt at Coleen skal ha bedt Wayne om å spørre sin sjef, Everton-manager Ronald Koeman, om en pause fra fotballen slik at de to kan få orden på ekteskapet.

- Han har ikke hodet på rett sted til å kunne spille nå, og det synes at han er presset, skal kilden ha fortalt til avisen.

- Vil gi Wayne en ny sjanse

Om Wayne nå skal ta en pause fra fotballen er foreløpig ukjent, men ifølge flere utenlandske medier har den 31 år gamle fotballspilleren gjort alt han kan for å gjøre sin kone til lags.

Ifølge en kilde til The Sun skal Wayne blant annet tatt med Coleen på kino og middager, noe som paret liker å gjøre.

Selv om Coleen er svært preget av hendelsen tidligere denne måneden, skal Coleen være åpen for å gi ektemannen en ny sjanse.

- Hun er rasende, men etter flere samtaler med nær familie og venner har hun konkludert med at hun ikke ønsket at ekteskapet skal være over, sier en kilde nær Coleen til The Sun.

- Hun er trebarnsmor med fjerdemann på vei, og har et sterkt ønske om å holde familien samlet, påstår kilden.

Wayne Rooney filmes på stranden i forkant av ny sesong med Manchester United, i forbindelse med at det har kommet frem at han venter sitt tredje barn. Video licensed from Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Lopez om Alex Rodriguez: - Det er en ekte, ren kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer