Fjernet gifteringen da nyheten kom ut

Jennie Garth og Peter Facinelli skilles etter elleve år.

SKILLES: Jennie Garth skilles nå fra Twilight-ektemannen Peter Facinelli. Foto: All Over
SKILLES: Jennie Garth skilles nå fra Twilight-ektemannen Peter Facinelli. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter å ha vært gift i elleve år går nå skuespillerparet Jennie Garth (39) og Peter Facinelli (38) hver til sitt.

Garth er mest kjent for sin rolle i 90-tallsserien «Beverly Hills 90210», mens Facinelli har gjort suksess i «Twilight»-filmene.

Samme dag som nyheten som skilsmissen kom ut, ble Facinelli observert på motorsykkeltur uten gifteringen. Det melder nettstedet TMZ.com.

- Selv om vi har bestemt oss for å skilles, deler vi fortsatt den dype hengivenheten for våre bran. Vi er fortsatt innstilt på å la våre vakre døtre vokse opp med oss rundt dem. Vi ber om at privatlivet vårt respekteres i denne vanskelige tiden, melder Garth og Facinelli i en uttalelse ifølge People.com.

Det tidligere paret har døtrene Luca (14), Lola (9) og Fiona (5). De møttes på settet til filmen «An Unfinished Affair» i 1996, og giftet seg i 2001.

Facinelli spiller rollen som Carlisle Cullen i filmatiseringen av «Twilight»-filmene, mens Garth spilte rollen som Kelly Taylor i «Beverly Hills 90210».

Ingen av skilsmissedokumentene skal foreløpig være signert.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er sjalu hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer