Fjernet eks-konas navn fra armen

- Jeg har dekket den til med noe annet, sier Hank von Helvete.

DEKKET TIL EKS-KONAS NAVN: Hank von Helvete har fått dekket til tatoveringen av eks-kona Heidi Riises navn på armen, før han lørdag gifter seg med sin nye kjæreste Gro Skaustein. Foto: SCANPIX
DEKKET TIL EKS-KONAS NAVN: Hank von Helvete har fått dekket til tatoveringen av eks-kona Heidi Riises navn på armen, før han lørdag gifter seg med sin nye kjæreste Gro Skaustein. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: I tillegg til intense øvelser på rollen som Jesus i "Jesus Christ Superstar" - som har premiere 3. september - gifter Hans Erik Dyvik Husby (37) seg lørdag med sin Gro Skaustein (28).

Men Husby - som også er kjent som Turboneger-vokalisten Hank von Helvete - har ifølge Dagbladet ikke bare forberedt seg til den store dagen med å passe på bryllupsantrekket.

Eks-kona Heidi Riises navn - som i lang tid har prydet rockerens venstre arm, er nå fjernet etter et besøk hos tatovøren.

- Jeg har dekket det til, sier Husby til avisa.

Han hevder at lørdagens bryllup ikke blir noen storstilt affære.

- Bryllupet blir veldig bra. Det blir et åndelig og verdig bryllup, og en sak mellom oss og Gud, tro og håp.

- Det blir sånn passe stort, ikke noe "tre dager til ende" nei, sier han til Dagbladet.

Husby la i går ikke skjul på at han ser på sitt nye liv som "mirakel".

- Skal jeg se på det litt utenfra, så er det jo et mirakel. Jeg tror ikke man kan ramse opp 200 sånne historier i den vestlige verden akkurat nå. Fra plata via et stort band og fra et sånt stygt medisineringsprosjekt og så til å plutselig stå som hovedrolleinnehaver på Norges største teaterscener med et budskap som faktisk er viktig for mennesker. Det tror jeg de fleste, når de ser på det utenfra, vil se som et godt eksempel til etterfølgelse, sa han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg har hatt det tøffere enn mange


[obj:media:7944]