<strong>JUBLER:</strong> Nå kan Giuliana og Bill Rancic juble over å snart bli foreldre. Foto: All Over Press
JUBLER: Nå kan Giuliana og Bill Rancic juble over å snart bli foreldre. Foto: All Over Press Vis mer

Fjernet brystene - nå venter hun barn

- Dette var vår siste sjanse, sier ektemann Bill Rancic.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I oktober i fjor kom nyheten om at programlederen for den amerikanske kjendiskanalen E! News, Giuliana Rancic (37), hadde fått brystkreft.

To måneder senere tok Rancic det vanskelige valget om å fjerne begge brystene, for å redusere risikoen for at kreften skulle vende tilbake.

Nå kommer det imidlertid positive nyheter fra 37-åringen, som mandag kunngjorde at hun og ektemannen Bill (40) skal bli foreldre.

- Det var en av de beste øyeblikkene i livet mitt, om ikke det aller beste, sa hun da hun gjestet Today Show.

Giuliana og Bill får hjelp av en surrogatmor til å bære frem barnet, etter at paret brukte et allerede befruktet egg som de hadde fryst ned før kreften.

- Vi hadde fryst ned to egg før vi fikk vite om kreften. Dette var vår siste sjanse. Og bønnene våre ble hørt, forteller Bill ifølge Radar Online.

Surrogatmoren skal være 20 uker på vei.

Bill Rancic ble verdenskjent etter at han vant den aller første sesongen av reality-serien «The Apprentice», og fikk jobb av Donald Trump på TV.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fjernet begge brystene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer