Maria Mena:

Fjernet bilde av seg selv og mystisk mann etter fem minutter på Instagram

- Jeg lovte vel meg sjøl å ikke poste bilde av han.

ANGRET: Kort tid etter at Maria Mena la ut et bilde av noe som kunne hinte om en ny kjæreste, slettet hun det. Foto: NTB Scanpix
ANGRET: Kort tid etter at Maria Mena la ut et bilde av noe som kunne hinte om en ny kjæreste, slettet hun det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tirsdag delte pop-artisten Maria Mena (31) et bilde av seg selv og en mystisk herremann på en strandpromenade i Hellas.

- Jeg lovte vel meg sjøl å ikke poste bilde av han.. men ouzo og sol osv.. faen.., skrev sangfuglen som tekst til bildet.

Intagram-innlegget rakk ikke å få mer en syv-likerklikk før det ble slettet.

Til Seoghør.no vil ikke Mena avsløre hvem den mystiske mannen er eller om det er en ny kjæreste.

- Jeg har ingen kommentar, sier sangstjernen - som forteller at hun storkoser seg på ferie i Hellas.

I et intervju med VG i fjor vår lovet 31-åringen at hun skulle gi beskjeds hvis hun noen gang fikk seg ny kjæreste igjen:

- Kjære Norge; jeg kommer til å si i fra når jeg får meg kjæreste, men enn så lenge er det Netflix, sa hun den gangen til avisen.

Når Seoghør.no minner henne på dette, svarer Maria følgende:

- Har jeg ikke gjort det nå da?

Selv om popstjernen slettet bildet av mannen hun ikke vil si noe om, så ligger det fremdeles ute på Instagram-historien hennes.

Saken fortsetter nedenfor:

ÆRLIGE TEKSTER: I 2002 slo Maria Mena gjennom med låten «My Lullaby», som hun skrev etter foreldrenes skilsmisse. Siden den gang har hun vært kjent for sine følsomme sangtekster basert på sitt eget liv. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIGE TEKSTER: I 2002 slo Maria Mena gjennom med låten «My Lullaby», som hun skrev etter foreldrenes skilsmisse. Siden den gang har hun vært kjent for sine følsomme sangtekster basert på sitt eget liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skilte seg for tre år siden

Sommeren 2012 giftet Maria seg med journalisten Eivind Sæther.

To år senere annonserte duoen at ekteskapet var over via en Facebook-post:

«Kjære venner,

For at dere skal slippe å lure eller lese om det i media først, tenkte vi å fortelle her at Maria og jeg går fra hverandre. Når noe slikt skjer, er det fint å kunne si at vi skilles som bestevenner. Etter 9 år sammen, er vi egentlig mest stolte over alt vi har fått til sammen - og hver for oss.

Vi gleder oss til å henge sammen og støtte hverandre gjennom livet, selv om vi ikke er kjærester. Bare uendelig gode venner.

De beste hilsener, Eivind og Maria.»

Nyheten kom kun seks uker etter at Mena avslørte at hun skulle flytte til New York alene for en periode.

- Jeg tror egentlig det blir kjempefint. Vi jobber veldig tett sammen til vanlig. Husk at vi sitter hjemme ved stuebordet og skriver sammen. Så jeg tror egentlig han kommer til å like å være litt alene. Handler det ikke om at «Distance makes the heart grow fonder»? sa hun til Seoghør.no den gang.

ÅPENHJERTIG: Artist Maria Mena gjester «Senkveld» og forteller om skilsmissen, isolasjonen i ettertid, og singellivet. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Rihanna hylles etter vekthumoren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer