<strong>FØR OG NÅ:</strong> Melanie Griffith tok seg ikke bryet med å fjerne hele tatoveringen med sminke. Kun navnet til sin kommende eksmann, Antonio Banderas. Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: Melanie Griffith tok seg ikke bryet med å fjerne hele tatoveringen med sminke. Kun navnet til sin kommende eksmann, Antonio Banderas. Foto: All Over Press Vis mer

Fjernet Antonios navn med et tykt lag sminke

Melanie Griffith demonstrerte tydelig at ekteskapet er over for godt.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For knappe to uker siden kom nyheten om at Melanie Griffith (56) og Antonio Banderas (53) skulle skilles etter 18 år som ektepar.

Det var Griffith som leverte inn skilsmissepapirene hvor hun oppførte standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til bruddet.

Men selv om paret har valgt å gå hver til sitt, så har Melanie fremdeles valgt å bruke gifteringen.

Frem til nå.

«Working Girl»-stjernen befinner seg for tiden på den italienske øya Sicilia hvor hun deltar på Taormina filmfestival. Og mandag ble hun sett i byen uten gifteringen for aller første gang.

Dagen etter tok hun skrittet enda lenger.

<strong>BORTE VEKK:</strong> Det kan se ut som om Melanie har tenkt å fjerne tatoveringen hun tok for 16 år siden  for godt. Foto: All Over Press
BORTE VEKK: Det kan se ut som om Melanie har tenkt å fjerne tatoveringen hun tok for 16 år siden for godt. Foto: All Over Press Vis mer

På den røde løperen demonstrerte hun tydelig at forholdet er over for godt ved å dekke til tatoveringen, som viser Antonios navn inne i et hjerte, med et tykt lag sminke.

Melanie tatoverte kjærlighetserklæringen i 1998, men nå som seperasjonen er et faktum har hun tydeligvis bestemt seg for å fjerne minnet for godt.

Skuespilleren virket glad og sprudlende i blitzregnet og spøkte å lo med «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria (39), til tross for det ferske bruddet, skriver Daily Mail.

<strong>FANT TONEN:</strong> Melanie så ut til å kose seg med skuespiller-kollega Eva Longoria ved sin side. Foto: REX/Manuel Romano/All Over Press
FANT TONEN: Melanie så ut til å kose seg med skuespiller-kollega Eva Longoria ved sin side. Foto: REX/Manuel Romano/All Over Press Vis mer

Det er fremdeles ukjent hva som er gunnen til bruddet, men duoen har tidligere vært svært åpne om at de har hatt problemer i ekteskapet.

Mens utroskapsrykter har svirret rundt Banderas, har Griffith vært til avvenning for pillemisbruk.

- Vi har hatt like mye problemer som alle andre og har aldri lagt skjul på det. Vi har vært åpne om avhengigheten til Melanie, som har kommet over problemene sine med glans. Jeg visste ikke at hun var så sterk og det får meg til å elske henne enda mer, sa Antonio til magasinet AARP i 2011.

Dette blir Melanies fjerde skilsmisse. Hun har tidligere vært gift to ganger med «Miami Vice»-stjernen Don Johnson (64), i tillegg til et fem år langt ekteskap med Steve Bauer (57).

Banderas har vært gift en gang tidligere.

LES OGSÅ: - Jeg tok mine nærmeste for gitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer