Crystal Hefner:

- Fjernet alt uekte fra kroppen min

Hugh Hefners enke har endelig «funnet seg selv».

GIFT: Crystal Hefner, Playboy-Hughs enke, avslører at hun nå har fjernet alt uekte hun hadde i kroppen. Foto: Richard Young/REX/NTB
GIFT: Crystal Hefner, Playboy-Hughs enke, avslører at hun nå har fjernet alt uekte hun hadde i kroppen. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 kom den triste nyheten om at Playboy-kongen Hugh Hefner hadde gått bort, i en alder av 91 år. Ifølge selskapet, som selv meldte om dødsfallet, døde Hefner av naturlige årsaker i sitt eget hjem.

Blant de etterlatte var hans daværende kone, Crystal Hefner (35). Hun har vært å se på forsiden av det famøse Playboy-bladet, samt vært «Playmate of the month».

Paret giftet seg i 2012, og 35-åringen var Hefners tredje kone.

Etter ektemannens død har enken trukket seg tilbake fra rampelyset. I et ferskt innlegg på Instagram forklarer 35-åringen nå at hun endelig har funnet seg selv - etter å ha gjennomgått en kraftig forandring, ifølge Expressen.

PLAYBOY: Hugh Hefner døde 91 år gammel. Han var en kontroversiell karakter fra første stund. Video: CNN / Foto: REUTERS Vis mer

Fjernet silikonbrystene

Noe av grunnen til at hun trakk seg kraftig tilbake, skyldes helseproblematikk som følge av brystimplantater. Det kunne hun selv avsløre på sin den gang nyoppstartede blogg Crystalhefner.com.

Kort tid etter at hun måtte fjerne silikonet i brystene, avslørte hun også at hun slet med helsen etter å ha fått påvist den flåttbårne sykdommen borreliose i 2015, noe hun gjennomgikk stamcellebehandling for.

Nå avslører modellen at hun endelig føler seg som «sitt ekte jeg», etter å ha gjennomgått en forandring - både med utseendet og som person.

«Tidligere levde jeg for andre, for å gjøre andre lykkelige, samtidig som jeg led internt i prosessen».

«Fjernet alt uekte»

35-åringen skriver videre i innlegget at hun skapte en følgerbase under Playboy-årene, og at enkelte bilder raskt ga henne flere følgere.

«Kort sagt: sex selger. Jeg vet ikke om jeg kjente meg sterk av å kle av meg, vise utrigning etc. eller om jeg bare følte at det var forventet av meg. Men nå kan jeg si med selvsikkerhet og hundre prosent stolthet at beskjedenhet er det som styrker meg i disse dager», skriver hun, og fortsetter:

«Jeg fjernet alt uekte fra kroppen min og slettet alle mine gamle bilder. Jeg er mer ekte, sårbar og jeg føler at jeg tilhører meg selv. Jeg er min egen».

⁣Videre kommer det frem at hun mistet flere tusen følgere hver dag gjennom forandringen, men at det endelig har snudd igjen. De mannlige følgerne er byttet ut med kvinnelige følgere.

NAKENBILDER: Norske Amalie Olufsen skal pryde Playboy for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

«Nå føler jeg virkelig at jeg har en armé av mennesker som støtter meg og ser meg for den jeg er gjennom linsa. For det vil jeg takke dere (...) Jeg elsker dere».

Crystal er i dag i et forhold med skuespiller Ryan Malaty (32).

LES OGSÅ: Sier fra seg titlene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer