Kim Kardashian og Kanye West:

Fjernet alle spor etter drama

Kanyes West tok til Instagram for å dele en rekke anklager mot Kim Kardashian.

SJOKKPÅSTANDER: Søndag kom rapperen Kanye West med overraskende anklager mot ekskona Kim Kardashian. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
SJOKKPÅSTANDER: Søndag kom rapperen Kanye West med overraskende anklager mot ekskona Kim Kardashian. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det stormet rundt eksparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (44). Den verdenskjente duoen har vært gjennom flere opp- og nedturer i det offentlige, og forrige ukes tirade er heller ikke noe unntak.

I februar i fjor sprakk den store nyheten om at stjerneparet, som også har gått under navnet «Kimye», skulle skilles etter nesten syv års ekteskap. Siden den gang har det vært alt annet en stille rundt duoen.

Forrige måned ble det amper stemning mellom paret etter at West skal ha hevdet under en Instagram-livesending at han ikke ble invitert til datteren Chicagos (4) bursdagsfeiring. Likevel dukket han opp, etter å ha skapt internasjonale overskrifter.

Søndag ble trolig flere Instagram-brukere nok en gang overrasket da West tok til Instagram for å lufte noen tanker om ekskona.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Fjernet anklager

De siste dagene har anklagene nemlig haglet mot ekskona, der West blant annet har hevdet at Kardashian har kidnappet datteren Chicago og vist frem datteren North (8) på TikTok mot hans vilje.

Fredag forrige uke svarte Kardashian på eksmannens anklager ved å publisere en tekst på Instagram-story.

SKILLES: Etter nesten syv år som ektepar ble det i fjor kjent at paret skulle skilles. Sammen har de fire barn. Foto: REUTERS/Danny Moloshok/File Photo/NTB
SKILLES: Etter nesten syv år som ektepar ble det i fjor kjent at paret skulle skilles. Sammen har de fire barn. Foto: REUTERS/Danny Moloshok/File Photo/NTB Vis mer

«Kanyes konstante behov for å angripe meg i intervju og sosiale medier er faktisk mer sårende enn noen TikTok North kan lage», skrev Skims-gründeren.

«Som hovedforsørger gjør jeg mitt beste for å beskytte datteren vår, og jeg prøver samtidig å gi henne kreativ frihet i det mediet hun måtte ønske med voksent tilsyn - fordi det gir henne glede», fortsatte firebarnsmoren.

Nå ser det imidlertid ut til at Yeezy-designeren har snudd. Han har nemlig fjernet alle anklager mot ekskona fra Instagram-profilen, og det eneste som står igjen er karriererelaterte innlegg, ifølge Page Six.

Bildefjerningen kommer etter en lekket video som viser West sammen med tre av sine fire barn uten en annen ledsager.

BRØT SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» brøt hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

- Bestilt et attentat

På søndag kom altså flere anklager som nå er fjernet fra rapperens Instagram, der han blant annet beskylder Kardashian for å ha anklaget han for å ha utlovet en dusør for henne, iføle Page Six.

«I går anklaget Kim meg for å ha bestilt et attentat mot henne», skrev rapperen på Instagram-story, og la til:

«Jeg ber om å få dra til min datters fest og jeg blir anklaget for å ta dop. Så leker jeg med sønnen min, og tar mine Akira grafiske romaner og jeg anklages for å stjele», skrev han videre.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

Det kan se ut til at West var svært opprørt i forbindelse med uttalelsene ettersom hele teksten var skrevet i store bokstaver.

I skrivende stund har ikke Kim Kardashian svart på anklagene, og de nevnte innleggene er borte.

LES OGSÅ: Snakker ut om ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer