LUKSUS-BH: Det var ikke bare Adriana Limas kropp som strålte under onsdagens motevisning for Victoria's Secret i New York. På kroppen hadde hun en BH til 11,7 millioner kroner. Foto: All Over Press
LUKSUS-BH: Det var ikke bare Adriana Limas kropp som strålte under onsdagens motevisning for Victoria's Secret i New York. På kroppen hadde hun en BH til 11,7 millioner kroner. Foto: All Over Press Vis mer

Fjernet alle spor etter babyen

Den nybakte modellmammaen virket sprekere enn noensinne på undertøysvisningen. Se bildene!

Publisert
Se flere bilder fra Victoria's Secret-showet nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Den brasilianske Victoria's Secret-modellen Adriana Lima (29) har ikke ligget på latsiden etter at hun for ett år siden ble mor til den vesle jenta Valentina.

Lima har allerede i flere måneder vært tilbake i jobb som en av verdens mest ettertraktede modeller, og nå er så godt som alle spor på kroppen etter fødselen forsvunnet.

Det beviste 29-åringen da hun onsdag viste fram den nye kolleksjonen til Victoria's Secret under et moteshow i New York.

- Jeg trener hver eneste dag. Det varierer fra en til to timer, har skjønnheten tidligere sagt om hvordan hun har klart å komme seg så raskt tilbake i form.

Den brasilianske toppmodellen har også fulgt en knallhard diett i tiden etter svangerskapet. Der sverget hun til proteiner og spiste ikke karbohydrater på flere uker. Men nå skal hun være tilbake på karbohydratene.

- Nå holder jeg bare et øye med det jeg spiser, og spiser god og næringsrik mat. Men ingen kaloribomber, sier hun til Us Magazine.

Se flere bilder fra Victoria's Secret-showet nederst i artikkelen!

LES OGSÅ: Doutzen Kroes er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer