Kanye West:

Fjernet alle bildene

- Kanye West sørger over tapet av sin nære venn.

DØDSFALL: Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal Kanye West være i sorg. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
DØDSFALL: Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal Kanye West være i sorg. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld norsk tid slettet Kanye West (44) alle sine innlegg på Instagram.

Rapperen, som har 9,5 millioner følgere, har også skiftet ut profilbildet til et helt svart bilde.

Ifølge TMZ skal det være dødsfallet til stjernedesigneren Virgil Abloh som er årsaken til Kanyes valg om å fjerne alle postene sine på plattformen.

SLETTET ALT: Slik ser Kanye Wests Instagram ut mandag.
SLETTET ALT: Slik ser Kanye Wests Instagram ut mandag. Vis mer

Den triste nyheten om Ablohs bortgang kom søndag.

Designeren, som står bak merker som Louis Vuitton og Off White, ble bare 41 år gammel. Han kjempet mot en sjelden og aggressiv form for kreft i hemmelighet i rundt to år.

NÆRE VENNER: Her er Virgil Abloh og Kanye avbildet sammen under et moteshow i New York i 2013. Foto: Amanda Schwab/Starpix/REX/NTB
NÆRE VENNER: Her er Virgil Abloh og Kanye avbildet sammen under et moteshow i New York i 2013. Foto: Amanda Schwab/Starpix/REX/NTB Vis mer

«Kanye West sørger over tapet av sin nære venn, Virgil Abloh, og det virker som om han har slettet hver eneste post på Instagram på grunn av dødsfallet», skriver TMZ blant annet.

Designeres bortgang ble bekreftet på hans private Instagram-profil.

«Vi er knust over å dele nyheten om bortgangen til vår elskede Virgil Abloh, en svært hengiven far, ektemann, sønn, bror og venn», het det i innlegget.

Videre kom det frem at han etterlater seg kona Shannon Abloh, barna Lowe Abloh og Gray. Han etterlater seg også en søster, foreldre og kjære venner og kolleger, stod det.

DØDE: Her er også Virgil Abloh (i midten) omringet av Kanye West, Kris Jenner, Kourtney Kardashian og Kim Kardashian under et moteshow i Paris i 2016. Foto: Matteo Prandoni/BFA/REX/Shutterstock/NTB
DØDE: Her er også Virgil Abloh (i midten) omringet av Kanye West, Kris Jenner, Kourtney Kardashian og Kim Kardashian under et moteshow i Paris i 2016. Foto: Matteo Prandoni/BFA/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

I sorg

Flere kjendiser, som har jobbet med designeren, delte kort tid etter at dødsfallet ble kjent hyllester på sosiale medier.

Supermodellen Gigi Hadid (26) skrev følgende:

«Jeg er knust over tapet av min kjære venn, en venn av verden, Virgil Abloh», stod det blant annet sammen med flere bilder av dem.

Hun beskrev ham videre i svært varme ordelag, og påpekte at han fikk alle til å føle seg sett.

Også Kanyes eks-svigermor, Kris Jenner (66), beskrev den avdøde designeren som en god venn.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

«Jeg er så trist og knust over å høre om bortgangen til vår kjære venn Virgil Abloh. Jeg sender all min kjærlighet og bønner til hans vakre familie. Du er en engel Virgil Abloh og vi elsker deg», delte hun.

LES OGSÅ: - Følte seg fjernet fra familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer