Vicki Gunvalson:

- Fjernet akkurat livmoren min

Realitystjernen kom med sjokkerende kreftavsløring.

TØFF PERIODE: Vicki Gunvalson avslørte nylig at hun går gjennom en tøff periode. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB
TØFF PERIODE: Vicki Gunvalson avslørte nylig at hun går gjennom en tøff periode. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «The Real Housewives of Orange County»-profilen Vicki Gunvalson (59) gjestet nylig «Jeff Lewis Live». Der kom hun med en svært oppsiktsvekkende beskjed.

Helt i starten av intervjuet brettet Gunvalson ut om at hun hadde gått gjennom en tøff kamp mot kreft.

Det melder Page Six.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Fjernet livmoren

Det var mens hun snakket om sin tidligere flamme Brooks Ayers (53), at hun avslørte at hun hadde hatt kreft.

- Jeg hadde kreft. Jeg fjernet akkurat livmoren min, utbrøt hun.

Det er foreløpig ukjent hvilken type kreft Gunvalson hadde, men hysterektomi utføres vanligvis for å behandle livmorkreft, ifølge NHI.

Ifølge Page Six fikk realitystjernen ingen merkverdig reaksjon etter uttalelsen fra verken verten Jeff Lewis (51) eller hans andre gjest, tidligere «Housewives»-kollega Tamra Judge (54), og de gikk kjapt videre med samtalen.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

En representant for Gunvalson har hittil ikke svart på Page Six' forespørsel om ytterligere kommentar.

Gunvalson innrømmet også at hun går gjennom en tøff periode, men hadde ingen interesse av å utdype noe mer om årsaken til dette.

- Jeg trenger ikke at noen drar meg ned, la hun til.

DEN GANG DA: Reality-TV har den siste tiden blitt hakket mer stuerent, der til og med skandale-programmet «Ex on the Beach» har gått i samme spor. Her er et tilbakeblikk på hvordan programmet en gang var. Video: Rød Løper Vis mer

Det har imidlertid vært amper stemning mellom Lewis og Gunvalson i flere år, og under intervjuet hevet de begge stemmene og avbrøt hverandre flere ganger.

Til tross for uenighetene kom de til slutt frem til at de skulle «begrave stridsøksen».

Falsk krefthistorie

Det var under sesong ti av den populære «Real Housewives»-serien at Brooks Ayers dukket opp som Gunvalsons kjæreste. Den gang handlet stort sett hele sesongen om hans «kamp» mot kreften.

Ayers hevdet at han ble diagnostisert med Hodgkin lymfom, i tredje stadium i 2013. Ifølge NHI er Hodgkin lymfom en krefttype som oppstår i lymfevevet. Det var likevel flere av fruene som stilte seg svært kritiske til oppførselen hans, og mente at det var mye som ikke stemte.

«FBOY ISLAND»: HBO kaster seg inn i realityuniverset og debuterer med et konsept vi aldri har sett før. Video: HBO/Youtube. Vis mer

Ifølge People innrømmet han omsider i 2015 å ha forfalsket medisinske dokumenter knyttet til den oppdiktede kreftdiagnosen sin.

- Jeg har gjort feil som jeg angrer på. Jeg er stolt av å be om unnskyldning når jeg tar feil eller har gjort andre vondt, enten bevisst eller ubevisst, uttalte han den gang.

Det hele resulterte i at forholdet mellom ham og Gunvalson tok slutt.

LES OGSÅ: - Dater igjen etter sjokk-bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer