Fjernes fra Facebook

NRK har lagt om strategien på sosiale medier. Nå sletter statskanalen en rekke profiler på Facebook og Instagram.

FORSVINNER: «Lindmo» er et av Norges mest populære tv-programmer, og har over 150 000 følgere på Facebook. Nå slettes Facebook-siden til programmet. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
FORSVINNER: «Lindmo» er et av Norges mest populære tv-programmer, og har over 150 000 følgere på Facebook. Nå slettes Facebook-siden til programmet. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Statskanalen har en rekke Facebook-sider for både nyheter og TV-programmene deres. Blant disse er Facebook-siden til «Lindmo». Programmet med Anne Lindmo (52) som programleder er et av Norges mest sette tv-programmer, og har over 150 000 følgere på Facebook.

Nå skal Facebook-profilen legges ned.

- Jeg elsker jo å kommunisere med lyttere og seere i sosiale medier og kommer til å fortsette med det i mine egne kontoer. Så min beskjed er vel egentlig bare at «vi ses på den andre siden», sier Lindmo til Dagbladet.

På spørsmål om hva hun tenker om NRKs strategi om å være mindre til stede på sosiale medier, svarer Lindmo:

- Den overordnet NRK-strategien er grundig gjennomarbeidet av folk som sysler med den slags på heltid. Jeg for min del fortsetter å hente tips, få respons og ha kontakt med masse flotte folk som liker å følge mitt NRK-liv, kontor-liv og ikke minst alle turene jeg drar på rundt i landet, sier Lindmo, og avslutter:

- Den direkte dialogen er kjempehyggelig og en viktig del av det jeg driver med.

En annen av NRKs profiler som også skal få sin ende er Facebook-siden til NRK Sport. Det bekreftet de tirsdag formiddag. Siden har over 220 000 følgere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer