Amanda Bynes:

Fjerner vergemålet

Amanda Bynes' vergemål avsluttes etter ni år.

FRI: Amanda Bynes har de siste ni årene vært under vergemål. Foto: Bei/REX/NTB
FRI: Amanda Bynes har de siste ni årene vært under vergemål. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En dommer skal ha besluttet å avslutte det ni år lange vergemålet for den amerikanske skuespilleren Amanda Bynes. Det melder NBC News.

Dette skjer etter ønske fra den tidligere barnestjerna selv. Foreldrene hennes skal ha støttet ønsket, og begrunnet det med at hun har gjort store framskritt de siste årene.

DEN GANG DA: Amanda Bynes har gått gjennom en stor forandring siden hun var på toppen av karrieren sin i 2008. Foto: Instagram. Video: She´s the man / Trailer, What i like about you / Trailer. Reporter: Thea Hope Vis mer

Bynes har vært underlagt et personlig vergemål siden 2013, som følge av det hun selv har beskrevet som en mørk periode i livet hennes.

Hun var også underlagt et økonomisk vergemål, men dette ble avsluttet i 2017.

Moren Lynn Bynes har vært hennes personlige verge.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Amanda Bynes startet allerede som tolvåring å gjøre suksess som skuespiller, og spilte på starten av 2000-tallet i en rekke store tenåringsfilmer.

Plutselig forsvant hun imidlertid fra lerretet, og skapte i stedet overskrifter for fyllekjøring, påkjørsler og narkotika-arrestasjoner.

LES OGSÅ: Måtte ta grep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer