Fjerner tatoveringene foran barna

Mark Wahlberg vil sikre seg at barna ikke gjør samme feil som ham.

FAMILIEFAR: Mark Wahlberg er opptatt av å være en flink far og et godt forbilde for sine fire barn.  Foto: All Over Press
FAMILIEFAR: Mark Wahlberg er opptatt av å være en flink far og et godt forbilde for sine fire barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På 1990-tallet slo Mark Wahlberg (40) gjennom som rapperen Marky Mark og var også kjent for sitt rusmisbruk og konflikter med loven.

De siste årene har Wahlberg gjort stor suksess som skuespiller og produsent. 40-åringen er også en dedikert familiemann og stolt far til sine fire barn Ella Rae (8), Michael (5 ½), Brendan Joseph (3) og Grace Margaret (2).

Wahlberg tok mange tatoveringer i sine yngre dager, men nå ønsker skuespilleren å fjerne seg fra fortiden ved å ta vekk kroppskunsten.

- Alle tatoveringene har mening for meg, både personlig og profesjonelt, sier stjernen ifølge People til Today. 

Wahlberg tar med seg sine to eldste barn Ella Rae og Michael for å se på den krevende prosessen med å fjerne tatoveringene. Han er nemlig bekymret for at de lar seg friste med tatoveringer når de blir litt eldre.

- Jeg vil ikke at barna mine får tatoveringer. Jeg har tatt de eldste barna mine med meg for å se hvor smertefullt det er og hva jeg må gjennomgå for å fjerne dem.


Skuespilleren er også liveredd for at barna skal ønske seg en karriere i underholdninsindustrien.

- Jeg vil ikke at de skal drive med underholdning, og det er derfor jeg prøver å bygge mange andre foretninger, sier Wahlberg som også eier en restaurant.

- Hvis de elsker å spille, skal jeg støtte dem, men jeg vil gjøre alt jeg kan for å få dem over i noe annet, sier han.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hadde jeg vært på flyet, hadde det aldri styrtet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer