Clare Crawley:

Fjerner silikonen: - Alt gir mening nå

Den tidligere «Ungkarskvinnen» åpner seg om helseutfordringer.

SNAKKER UT: Clare Crawley snakker ærlig ut om hvorfor hun nå må fjerne brystimplantatene. Her avbildet med kjæresten Dale Moss. Foto: Emma McIntyre/ Getty Images/ AFP/ NTB
SNAKKER UT: Clare Crawley snakker ærlig ut om hvorfor hun nå må fjerne brystimplantatene. Her avbildet med kjæresten Dale Moss. Foto: Emma McIntyre/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Clare Crawley (40) skapte stor ståhei da det som skulle bli hennes sesong av «Ungkarskvinnen» ble sendt på tv. Crawley sto i front av det populære programmet, mens en rekke menn skulle kjempe om hennes kjærlighet.

Det hele resulterte i det som kan sies å være programmets største plot-twist: Etter kun få episoder erklærte hun sin kjærlighet til deltaker Dale Moss (32), som gikk ned på kne og fridde og fikk et rungende «ja» fra Crawley.

Produksjonen måtte da i hui og hast skaffe en ny ungkarskvinne, slik at de kunne fullføre sesongen som normalt. Da steppet Tayshia Adams (30) opp.

Det er derimot av helt andre grunner at Crawley nå snakker ut. Ifølge Us Weekly avslører hun hvorfor hun nå må fjerne brystimplantatene sine.

ALDRI SKJEDD FØR: NB! Spoiler dersom du ser programmet på norsk TV! I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

- Kan føles som en oppoverbakke

I en seks og et halvt minutt lang video delt på Instagram lørdag, åpner 40-åringen seg om detaljer rundt egen helse i håp om å kunne hjelpe andre.

«Jeg føler at dette er viktig å dele, slik at jeg kan være en ressurs for andre som går gjennom noe lignende. Jeg vet at det å være forkjemper for ens egen helse er vanskelig noen ganger, og kan føles som en oppoverbakke. Men dette er livets virkelighet for så mange mennesker», skriver hun blant annet under videoen.

I videoen forklarer den tidligere «Ungkarskvinnen» at hun i flere år har slitt med ulike helseutfordringer, deriblant dårlig hud og kraftige utslett. Hun skal ha lett i flere år etter årsaken til plagene, uten å finne svar.

Etter en tur til kiropraktor for en måneds tid tilbake, skal hun derimot ha kommet nærmere et svar. Etter kiropraktorbesøket ble hun henvist til mammografi og ultralyd, der de fant væskefylte cyster bak implantatene i brystet.

- Kroppen min støter fra seg implantatene. Kroppen min vil ikke heles. Den er konstant i kampmodus. Det er utmattende, deprimerende og frustrerende. Men alt gir mening nå, sier hun i videoen.

Hun forteller videre at selv om hun har elsket å ha implantatene, så kommer helsen først - og implantatene skal ut.

Forvirrer fansen

Innlegget har fått støtte fra fjern og nær, også fra nevnte Dale Moss, som hun fant lykken med i det populære programmet i fjor sommer. Sesongen ble sendt på norsk tv i vinter.

«Så stolt av at du deler dette, kjære. Jeg vet dette ikke har vært enkelt, men det vil hjelpe så mange andre kvinner som går gjennom det du gjør. Jeg elsker deg og er med deg hele veien, skriver Moss, etterfulgt av et rødt hjerte.

Forholdet mellom Crawley og Moss har imidlertid ikke bare vært plettfritt. I vinter kunne nemlig sistnevnte røpe at det var over og ut, etter et halvt år som par.

«Jeg vil dele dette med dere alle, at Clare og jeg har bestemt oss for å gå hver vår vei. Vi setter pris på kjærligheten og støtten vi har fått fra så mange mennesker, men dette er den beste avgjørelsen for oss begge på dette tidspunktet», skrev Moss på Instagram.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

I ettertid gikk Crawley hardt ut mot Moss, og kritiserte ham for å dele bruddet med offentligheten. Én måned senere ble de derimot observert hånd i hånd igjen - og nå paret altså ha funnet tilbake til hverandre.

LES OGSÅ: Kryptisk melding etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer