TI ÅR ELDRE: Christer Falck er atskillig mer langhåret og skjeggete i dag en da han debuterte som deltaker i "Robinsonekspedisjonen". Skjeggveksten får han ikke lov av kona til å fjerne. Foto: Seher.no/TV3
TI ÅR ELDRE: Christer Falck er atskillig mer langhåret og skjeggete i dag en da han debuterte som deltaker i "Robinsonekspedisjonen". Skjeggveksten får han ikke lov av kona til å fjerne. Foto: Seher.no/TV3Vis mer

- Fjerner jeg skjegget, går kona fra meg

Christer Falck får ikke lov til å bytte tilbake til 1999-utgaven av seg selv... Se video!

Se Christers presentasjonsvideo fra 1999 nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Søndag er Christer Falck igjen klar med en ny Robinsonekspedisjon på TV3 - ti år etter at han som deltaker gikk helt til topps i den første norske utgaven av realityserien.

- Det at jeg ble tilbudt jobben som programleder, skyldtes vel at jeg hadde fått mye oppmerksomhet den sesongen, og at Nils Ole Oftebro hadde lyst til å prøve seg på noe annet. Jeg stortrives og holder gjerne på med dette i ti år til jeg, sier Christer til Seher.no.

Utseendemessig er det imidlertid stor forskjell på den glattbarberte 30-åringen som presenterte seg for TV-seerne og dagens skjeggete og langhårete utgave.

- Jeg så veldig ung ut, og sveisen må jeg vel bare unnskylde med at det var 90-tallet, ler Christer.

Han sier det er små sjanser for at han vil rake av seg skjegget igjen, spesielt fordi kona Synnøve Macody Lund har lagt ned veto.

- Fjerner jeg skjegget, går kona fra meg. Jeg prøvde å gå ned til "tre dagers skjegg" for tre år siden, og det var ikke populært, humrer han.

Bortsett fra utseendet, hevder Christer han ikke har forandret seg så mye på de siste ti årene.

- Jeg ser fortsatt ned på folk som røyker og drikker, og elsker fortsatt å provosere. Det er jeg mest fornøyd med er stuntet vi gjorde med VG-lista, hvor vi brukte 30 000 kroner for å få en plate oppover lista.

- Vi fikk mye kjeft, men satte fokus på hvor sårbar den lista var. I ettertid har man vel sett hvem som vant, sier Christer til Seher.no

Etter ti år som provokatør har han imidlertid god tro på at en av årets Robinson-deltakere kan ta over rollen som "riks-klyse"

- Det er deltakere med i år som framstår som gjør ting som får mine streker i 1999 til å virke uskyldige. Hadde jeg gjort det samme i 1999, hadde det blitt ramaskrik, ler Christer

Den første sesongen av "Robinsonekspedisjonen" fra 1999 kan du se på TV3s hjemmesider (ekstern lenke).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Her er årets Robinson-gjeng
Se Christers presentasjonsvideo fra 1999 her:


[obj:media:7987]