Fjerner fett med hestedop

Stjernenes nye mirakelslanking er ulovlig - og livsfarlig!

FORVANDLET: Ashlee har fått ned 15 kilo de siste to årene. Foto: All Over Press
FORVANDLET: Ashlee har fått ned 15 kilo de siste to årene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Glem Atkins og Weightwatchers. Reseptbelagt astmamedisin for hester er stjernenes nye slanketriks. Men selv om resultatene kommer fort, kan de vært kortvarige og effekten kan være svært helseskadelig!


Ifølge en anonym mannlig skuespiller ukebladet Star har vært i kontakt med, er Clenbuterol - også kalt Clen - mirakelpillen kjendisene kaster seg over for å komme inn i sine ettersittende couture-kjoler.


For å få fatt i pillen på lovlig vis må man ha en hest med astma! Det er dyrleger som kan skrive ut pillene. Men noen av stjernene reiser ifølge ukebladet over grensen til Mexico eller Canada for å hamstre Clen. Andre har fått dem av stylistene sine.


- Trenerne her ler seg skakke av å høre stjernene snakke om diettene sine, sier Jackie Warner ved Beverly Hills' Skysport & Spa til Allure.


- Hvis du vil gå fra å være syv kilo overvektig til knokkeltynn på tre uker, er det vanskelig å få til på en naturlig måte.


Men selv om mange mister mellom tre og fem kilo i uken med Clen, kan kiloene komme enda raskere tilbake. Medisinen lagres raskt i kroppen og etter tre til fire uker kan effekten bli at man lettere legger på seg igjen. I tillegg følger bivirkninger som skjelving, hetetokter og unormal hjerterytme.


Mange av Hollywoods kvinnelige stjerner har rast ned i vekt det siste året, deriblant Janet Jackson, Ashlee Simpson og Katie Holmes.


I Hollywood er det mange som spør seg om de har gjort det på naturlig vis, eller om de er blant de mange som har latt seg friste av den farlige pillen...


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer