Fjerner begge brystene etter kreftdiagnosen

- Jeg knekker fremdels sammen noen ganger, men det går bra, sier programlederen.

<strong>GOD STØTTE:</strong> - Bill har vært fantastisk oppi alt dette. Han får meg til å le og minner meg på hvem vi er som par, sier den italiensk-amerikanske programlederen Giuliana Rancic om mannen. Foto: All Over Press
GOD STØTTE: - Bill har vært fantastisk oppi alt dette. Han får meg til å le og minner meg på hvem vi er som par, sier den italiensk-amerikanske programlederen Giuliana Rancic om mannen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I oktober ble det kjent at programlederen for den amerikanske kjendiskanalen E! News, Giuliana Rancic (36), hadde fått brystkreft.

Kort tid etter gjennomgikk hun en operasjon for å fjerne svulstene og lymfeknutene i brystene. Da legene etterpå fortalte at de ikke hadde klart å få bort alt det syke vevet - tok Rancic den vanskelige avgjørelsen om å operere bort begge brystene for godt.

- For meg er det viktig å vite at all kreften virkelig er borte slik at den ikke dukket opp i en mer aggresiv variant neste gang. For å være helt ærlig, så har jeg valgt livet framfor og til stadighet måtte kikke meg over skulderen, forteller hun i et intervju på "The Today Show".

- Ved å fjerne begge brystene har jeg mindre enn en prosent sjanse til å få kreften tilbake. Lar jeg være er det snakk om 20, 30 eller 40 prosent sjanse for å få det igjen.

Giulianas ektemann Bill Racic har vært en enorm støtte for henne, og han hjalp henne også å bestemme seg.

- Bill sa til meg; "Jeg trenger deg her de neste 50 årene. Jeg bryr meg ikke om hvordan du ser ut eller de fysiske aspektene rundt dette". Det hjalp meg å ta det endelige valget. Jeg føler at det er en riktig avgjørelse selv om jeg fremdeles knekker sammen noen ganger. Men det går bra, sier hun.

Operasjonen vil bli utført en gang i løpet av neste uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - 40 kvinner vil være surrugatmor for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer