Fitnesslegenden har metallhofte

- Jeg faller sakte men sikkert sammen, sier 71 år gamle Jane Fonda.

LEGENDE: I 1982 ble Jane Fondas treningsvideoen "Jane Fonda Workout" verdens mestselgende treningsvideo. Men siden den gang har Fonda byttet ut både kneet og hofta. Foto: All Over Press
LEGENDE: I 1982 ble Jane Fondas treningsvideoen "Jane Fonda Workout" verdens mestselgende treningsvideo. Men siden den gang har Fonda byttet ut både kneet og hofta. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jane Fonda (71) var på 80-tallet en av verdens mest kjente fitnessguruer, og 71-åringen har ikke sluttet å gi tips om hvordan man holder seg i form.

I 1982 ble treningsvideoen hennes "Jane Fonda Workout" verdens bestselgende treningsvideo, men i dag har hun ikke like store  muligheter for å røre på seg, på grunn av flere operasjoner. Stjernen  planlegger likevel å klatre i Himalaya neste oktober...

- Jeg har fått et nytt kne og en ny hofte av metall. Jeg faller sakte men  sikkert sammen og jeg føler jeg går på reservetanken. Men jeg måtte reparere alt fordi jeg vil klatre i Himalaya. Og på 8000 meter  er kroppen min nødt til å fungere, forklarer hun. 

Nå innrømmer den Oscar-vinnende skuespillerinnen at en av grunnene til at hun holder seg ung, er at hun har sitt livs beste sex i en alder av 71 år.

- 30 prosent skyldes genene mine, 30 prosent skyldes god sex, 30 prosent er på grunn av trening og en sunn livsstil, og de gjenværenede ti prosentene må jeg takke den plastiske kirurgen min for, forteller hun til Daily Mail.

Til tross for at hun er i smerter, føler Fonda seg bedre enn noensinne.

- Jeg er 71 og fysisk føler jeg meg ikke så bra siden jeg har smerter. Men jeg er lykkeligere, sex er bedre og jeg forstår livet bedre. Jeg vil ikke være ung igjen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Feiende flotte 40-åringer