Fitness-modellen ble brutalt drept

Moren til 23 år gamle Alondra Getsemani Villaseñor fant datteren drept.

DØD: Den 23 år gamle personlige treneren og fitness-modellen Alondra Getsemani Villaseñor ble drept forrige uke i Mexico. Foto: Privat / Facebook
DØD: Den 23 år gamle personlige treneren og fitness-modellen Alondra Getsemani Villaseñor ble drept forrige uke i Mexico. Foto: Privat / Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enkelte steder i verden er farligere enn andre, og noen lever i konstant frykt for livene sine. Tijuana i Mexico er et av disse stedene, skriver The Guardian. I år har det alene vært rundt 1800 drap i byen, noe som puster fjorårets antall - 2518 - i nakken.

Totalt har det vært over 14 000 drap i Mexico i løpet av de første seks månedene i år. I fjor var et rekordår, med nesten 30 000 drap. Det er ventet at 2019 kan toppe den dystre statistikken.

Forrige uke skjedde nok et brutalt drap i det mellomamerikanske landet. Den 23 år gamle fitness-modellen Alondra Getsemani Villaseñor ble søndag funnet drept i sitt eget hjem, etter det som bare kan beskrives som en brutal likvidering.

Funnet av moren

Flere internasjonale medier har omtalt saken, deriblant Fox News. De siterer blant annet The Herald of Mexico, som skriver at 23-åringen ble funnet i en blodpøl av sin egen mor i byens Obrera Tercera Sección-nabolag - som ligger like sør for California-grensen.

INGEN MISTENKTE: Foreløpig er ingen arrestert etter drapet. Området 23-åringen ble drept i er ansett som et av de farligste for kvinner i Mexico. Foto: Privat / Facebook
INGEN MISTENKTE: Foreløpig er ingen arrestert etter drapet. Området 23-åringen ble drept i er ansett som et av de farligste for kvinner i Mexico. Foto: Privat / Facebook Vis mer

Moren skal ha ringt for å sjekke om det gikk bra med datteren, men ble mistenksom da hun ikke fikk svar. Det er anslått at datteren hadde vært død i over et døgn da moren hennes ankom.

Fitness-modellen og treneren, som hadde tusenvis av følgere i sosiale medier, og gjerne delte treningsplaner og tips med følgerene sine, ble drept på svært brutalt vis.

Ingen arrestert

Den unge kvinnen ble knivstukket og skutt i hodet. Ingen er foreløpig arrestert, og politiet har ikke klart å komme frem til hva motivet kan være.

Politiet har derimot opplyst om at de er på jakt etter noen som skal ha forlatt åstedet i en rød bil.

Notimex, et statelig nyhetsbyrå, skriver at det ble funnet en 9 mm tomhylse og to poser med det som skal være marijuana på åstedet.

Så langt i år er 155 kvinner blitt drept i delstaten Tijuana ligger i, noe som gjør det til det fjerde farligste stedet for kvinner i Mexico.

LES OGSÅ: Tilbake etter uventet pause

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer