STAKKERS KATT: Katten til Jacki er uheldig offer for mange av hennes "fjertestunt".
STAKKERS KATT: Katten til Jacki er uheldig offer for mange av hennes "fjertestunt". Vis mer

Fisefin YouTube-suksess

Møt jenta som har gjort braksuksess på nettet, ved å fise!

Lufta er for alle!


SEHER.NO: Amerikanske Jacki er jenta som fjerter seg inn i hjerter. I hvert fall hvis man skal tro de skyhøye seertallene hennes "luftige" videosnutter nå får på YouTube.


Jacki, eller "Peteuse", som hun kaller seg på nettet, er blitt superstjerne over natten på grunn av de mange filmklippene hun har lagt ut  der hun slipper gigantiske "brakere", skriver magasinet Vice.


Se en av "fjertesnuttene" lenger ned


Og utrolig nok har "fjertefrøknen" nå fått en hel horde med mannlige fans.


For på tross av at den tilsynelatende søte California-jenta til stadighet legger ut klipp der hun uhemmet "braker løs"  (ekstern link), mottar hun for det meste positiv respons fra det motsatte kjønn.


Ikke bare synes gutta at hun er vakker og morsom, men mange av de skriver i tillegg at de tror tarmgassene hennes lukter herlig, at fjerting er fantastisk og at de drømmer om at hun skal "slippe en due" på dem.


Med andre ord befinner det seg altså en haug med småraringer der ute.


Men Jacki selv  tar populariteten med knusende ro, og hevder hun egentlig ikke hadde andre baktanker med fjertestuntene enn å gjøre noe komisk på nettet.


- Ideen var bare helt tilfeldig. Jeg fikk den da en kamerat av meg var på besøk fra Paris. Franskmenn ligger jo litt etter teknologimessig, så jeg fortalte om YouTube og hvor kjente folk faktisk blir når det legger ut filmklipp av seg selv der. Så fant vi tilfeldigvis en haug med filmer der gutter prompet foran lightere og den typen ting, og tenkte at det kunne være morsomt å gjøre noe lignende. Så da begynte vi egentlig bare å filme meg hver gang jeg følte jeg måtte "slippe en", sier Jacki til Vice.


Og her er det så absolutt ikke snakk om smygere. For Jacki er virkelig en jente som vet å sette lyd på hverdagen. Og ikke bare promper hun på venner og møbler, men også husets uheldige katt blir offer for tarmgassene.


Selv synes hun ikke det er særlig problematisk at et overraskende stort antall opphissede gutter sender henne kinky meldinger.


- Nei, jeg blir ikke fornærmet av det. Det er fantasi for mange menn det der. Og jeg er egentlig litt av en ekshibisjonist, så jeg liker tanken på at gutter fantaserer og onanerer til mine filmer. Men egentlig er det jo bare for moro da, jeg ser på mine og søsteren min sine klipp og ler meg nesten ihjel hver eneste gang, sier "fjertejenta".


Og Jacki har flere tips til retter som kan sette lyd på din hverdag.


- Indisk mat er kjempebra. Formelen min nå er å spise channa masala, palak paneer, samt ris og pappadams.


- Det er masse bønner i dette, samtidig som det er masse fett, krydder og ris. Og det som kommer da stinker skikkelig, skikkelig ille, avslutter hun.


Se en av "fjertesnuttene" til Jacki nedenfor og resten her:LES OGSÅ: - Borat ut av skapet