FJERTET: En av kameramennene fjertet så høylytt at hele filminnspillingen måtte stanses.  Foto: SCANPIX
FJERTET: En av kameramennene fjertet så høylytt at hele filminnspillingen måtte stanses. Foto: SCANPIX Vis mer

Fis stoppet filminnspilling

Den romantiske scenene mellom filmstjernene ble ikke helt som planlagt...

SEHER.NO: Hollywood-skuespillere sier ofte at det kan være ukomfortabelt å spille inn sexscener med et helt kamerateam tilstede.

Tenk deg da at noen slipper en gigantisk braker, mens man ligger der, naken og sårbar.

Ikke helt den ideelle situasjon?

Vel, det var det superstjernene Colin Firth (47) og Helen Hunt (44) opplevde, da de nylig holdt på med innspillingen av deres siste film, skriver The Sun.

Firth og Hunt var nakne og i ferd med å spille inn en svært intim scene, da en av de andre på settet slapp en meget høylytt fis.

- Helens rollefigur spiller mine barns lærer og en av de mest emosjonelle scenene i filmen er når hun kommer bort for å sove på gulvet på rommet der jeg sover med barna. Scenen skulle egentlig være veldig, veldig stille, for vi kan jo ikke bråke slik at barna finner ut at deres far er sammen med deres lærer, forklarer Firth.

Men plutselig skal så "hendelsen" som brøt romantikken ha skjedd.

- Det var et kamera nede på gulvnivå, for det var jo der vi var, men plutselig var det noen der nede som fjertet utrolig høyt. Det var ikke stille, det var dødlig. Og så var det som om hele rommet bare ble helt paralysert. Helen, som lå på armen min, spurte "hva var det som skjedde?", og så var det en som rakk opp hånden og innrømmet at han var synderen, sier Firth videre.

Hele scenen måtte dermed gjøres om igjen.

Pinlig? Alt i en dags arbeid for disse superstjernene...

LES OGSÅ: - Hikk stanset filmingen