VIL BRUKE TID: Lars Lillo-Stenberg skriver på Facebook at han vil bruke tid på å komme seg etter operasjonen. Foto: NTB scanpix
VIL BRUKE TID: Lars Lillo-Stenberg skriver på Facebook at han vil bruke tid på å komme seg etter operasjonen. Foto: NTB scanpixVis mer

- Fire trange blodårer ble forsterket med fire friske

Lars Lillo-Stenberg vil bruke tid på å komme seg etter operasjonen.

SEOGHØR.NO: Vokalisten i bandet deLillos, Lars Lillo-Stenberg, ble tidligere denne måneden lagt inn på sykehus på grunn av hjerteinfarkt.

Fredag melder Lars på bandets Facebookside at operasjonen nå er unnagjort.

«Enda en gang må jeg si at jeg er overveldet over all kjærlig omtanke og trøstende hilsener fra dere alle. Operasjonen, som altså var en by-pass, var vellykket. Fire trange blodårer ble forsterket med fire friske, og nå skal dette være like godt som nytt.»

«Kroppen føler seg overkjørt av en trikk etter et slikt relativt stort inngrep, så når dere skriver at jeg må bruke min tid på å finne krefter, så kjenner jeg nå at det er jeg helt enig i. Heldigvis har jeg folk som står meg nær som har vært gjennom det samme og kan guide meg gjennom både opp og nedturer som eventuelt vil komme. Til høsten står jeg på scenen igjen, det er jeg helt sikker på. Tusen takk til dere alle», skriver han blant annet i hilsenen.

Det velkjente norske bandet DeLillos skulle holde en lang rekke konserter utover sommeren, men nå er hele syv spillejobber avlyst i månedene framover, som følge av helseproblemene til den folkekjære musikeren.

Neste DeLillos-konsert er Sarpsborgfestivalen 3. september, opplyser gruppa på sin facebookside.

I tillegg skulle Lars Lillo-Stenberg opprinnelig spille flere solokonserter i løpet av sommermånedene, blant annet på Tjøme.

DeLillos slipper nytt album i oktober, og lanserte singelen «Aldri epleslang» i mai.

LES OGSÅ: Sender varm hilsen fra sykesenga

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.