Fire minutters nakenhet

Kate Moss kler av seg i frekke reklamefilmer.

HALLO: Det hagler inn med tilbud til Kate Moss. Her er hun i en reklame for et britisk mobilselskap. Foto: AP/Scanpix
HALLO: Det hagler inn med tilbud til Kate Moss. Her er hun i en reklame for et britisk mobilselskap. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noe for fruen?

Den sagnomsuste supermodellen Kate Moss (32) har vært med i sine aller første videoer - og det i fire sexy reklamefilmer for undertøysgiganten Agent Provocateur.

Filmene, som blir lansert i disse dager, varer alle fire minutter, og de vil vise Moss leve ut sine drømmer i svært små antrekk.

Kate fikk dildo i posten fra Lindsay Lohan!


Det er regissøren fra filmen ”Leaving Las Vegas”, Mike Figgis, som fikk det ærefulle oppdraget å filme Kate, og det hele ble laget over to kvelder i et privat palass i London.

Figgis har avslørt at skjønnheten var mer nervøs for dialekten sin, enn for det faktumet at hun faktisk skulle strippe for ham. - Hun var virkelig usikker på stemmen sin. Men hun har jo en nydelig stemme!, forteller han. - Så jeg sa til Kate, ”Hør her, du er glimrende.”

Modellens karriere går bedre enn noen gang, og hun har fått lukrative kontrakter med store selskaper som Calvin Klein og Burberry etter narko-skandalen.

Se og hør mer om Kates comeback her!


Det går nå rykter om at den vevre frøkenen har kapret seg en rolle i Sofia Coppolas neste film om Paula Yates og "INXS"-vokalisten Michael Hutchence ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer