Nick Cannon:

Fire barn på et halvt år - dette sier han

På et halvt år har skuespilleren gått fra å være pappa til tre, til å bli syvbarnsfar. Nå forsvarer han seg.

I FORSVAR: Nick Cannon så seg nødt til å forsvare seg selv. Her med ekskona Mariah Carey. Foto: BDG / REX / NTB
I FORSVAR: Nick Cannon så seg nødt til å forsvare seg selv. Her med ekskona Mariah Carey. Foto: BDG / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Nick Cannon (40) var i vinden da han fra 2008 til 2014 var gift med ingen ringere enn Mariah Carey (51). Eksparet har tvillingene Monroe og Moroccan Scott (10) sammen.

I 2017 ble han trebarnsfar, da han fikk en sønn sammen med ekskjæresten Brittany Bell. Men, med tre barn å ta hånd om, skulle det vise seg at Cannon ikke engang hadde sett nærheten av slutten på småbarnslivet.

I desember i fjor fikk han sitt andre barn med Bell, og i juni fødte DJ-en Abby De La Rosa (30) tvillinger. Også disse var Cannons.

Med det var skuespilleren seksbarnsfar, men det skulle imidlertid ikke stoppe der. Det siste tilskuddet til den store, og ikke minst jevnaldrende søskenflokken, kom tidlig denne måneden. Da var det modell Alyssa Scott som fødte 40-åringens tredje barn bare i 2021.

Dermed har Nick Cannon i en periode på seks måneder gått fra å være trebarnsfar, til syvbarnsfar. Det har, ikke overraskende, vekket stor oppsikt, og skuespilleren ser seg nå nødt til å gå ut å forsvare seg selv.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Ikke tilfeldig

I tillegg til å være programleder for «The Masked Singer» (Maskorama journ.anm.), har Cannon også et morgenshow på radio som heter Power 106 Los Angeles. Onsdag hadde han besøk av rapgruppen City Girls, hvor en av medlemmene konfronterte han med den siste tiden. Det melder E! News.

NYBAKTE FORELDRE: Nick Cannon og Brittany Bell ble tobarnsforeldre i desember 2020. Foto: MPNC / Backgrid USA / NTB
NYBAKTE FORELDRE: Nick Cannon og Brittany Bell ble tobarnsforeldre i desember 2020. Foto: MPNC / Backgrid USA / NTB Vis mer

Med en fleipete undertone råder hun programlederen til å «pakke den inn og beskytte seg selv», som hvis man leser mellom linjene betyr «bruk kondom så slipper du uønskede graviditeter».

Men Cannon er ikke typen som setter seg tilbake å lar folk angripe.

- Jeg får disse barna med vilje. Det er ikke en tilfeldighet.

Videre forsikret han:

- Stol på meg, det er mange jeg kunne gjort gravid, som jeg ikke gjorde. De som ble gravide er de som skulle bli det.

Avslutningsvis la den nybakte faren til at «man lever bare én gang».

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Beskyldt for å skjule graviditet

Nick Cannon var tidligere sammen med den amerikanske modellen Jessica White (37). I et intervju med kanalen Fox Soul i januar gikk hun hardt ut mot ekskjæresten.

White - som kanskje er mest kjent som modell for undertøysgiganten Victoria's Secret - fortalte at hun gikk gjennom en spontanabort rett før forholdet med Cannon tok slutt i august i fjor.

Like etter at hun og den daværende kjæresten mistet barnet, ble det kjent at Cannon ventet sitt andre barn sammen med ekskjæresten, Brittany Bell. Bell fødte som sagt barnet i desember.

Jo, du leste riktig.

Det har seg nemlig slik at White og Cannon hadde en pause, og det er angivelig da barnet skal ha blitt unnfanget, ifølge Us Magazine.

White beskyldte eksen for å ha gjort en annen kvinnen gravid, og for å ha holdt dette skjult for henne.

REAGERTE: Modellen Jessica White gikk hardt ut mot eksen i et intervju i januar. Foto: Shutterstock / REX / NTB
REAGERTE: Modellen Jessica White gikk hardt ut mot eksen i et intervju i januar. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer

- Hun (Brittany Bell, journ.anm.) var klar over at jeg akkurat hadde gått gjennom en spontanabort to uker før hun fortalte at hun var gravid, fordi han (Nick Cannon, journ.anm.) sa til meg at han hadde sagt det til henne, hevdet White videre i intervjuet.

37-åringen sa også at hun bodde sammen med Cannon i huset hans på denne tiden, noe hun hevdet at Bell skal ha vært klar over.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

White og Cannon ble først koblet til hverandre i 2015. I august 2020 var det førstnevnte som bekreftet bruddet på Instagram.

LES OGSÅ: 56-åringen setter fyr på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer