Fire antrekk på en kveld!

Filmstjernen er visst like glad i klær som sin berømte rollefigur...

BYTTET ANTREKK FIRE GANGER: Da Sarah Jessica var vert for Bambi Awards i Tyskland, fikk hun vist seg frem i fire forskjellige antrekk - på bare en kveld.
BYTTET ANTREKK FIRE GANGER: Da Sarah Jessica var vert for Bambi Awards i Tyskland, fikk hun vist seg frem i fire forskjellige antrekk - på bare en kveld. Vis mer
SEHER.NO: Sarah Jessica Parker (45) er et moteikon for kvinner over hele verden. I «Sex and the City»- filmene og TV-seriene, spiller hun moteløven Carrie Bradshaw. Og Parker er visst like glad i klær som sin rollefigur.

Torsdag var 45-åringen vert for Bambi Awards i Potsdam i Tyskland. I løpet av sin tid på scenen, pløyet sjernen gjennom hele fire antrekk, skriver DailyMail.

Hun ankom i en nydelig metallisk kjole med sløyfedetaljer, og med et asymmetrisk snitt. Videre skiftet hun til ett hvitt korsett med et vidt skjørt til. Deretter skiftet hun til et gotisk-inspirert kjole, med svarte blonder.

Parkers fjerde antrekk var en enkel paljettsinglett, med et gjennomstiktig svart skjørt til.

Skuespilleren er for tiden svært opptatt med sin nye kolleksjon for Halston. Det rapporteres at hun jobber over 15 timer daglig på Halstons hovedkontor i New York.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor har de radmagre armer