Jennifer Aniston og Justin Theroux:

- Finnes ingen bevis på at de var gift

Ifølge TMZ er det en mulighet for at paret aldri ble lovlig gift.

FINNER INGEN PAPIRER: Det er en mulighet for at eksparet Jennifer Aniston og Justin Theroux aldri var gift. Foto: NTB Scanpix
FINNER INGEN PAPIRER: Det er en mulighet for at eksparet Jennifer Aniston og Justin Theroux aldri var gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det tidligere stjerneparet Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) rystet kjendisverden da de i en nylig uttalelse til nyhetsbyrået AP, annonserte at de bestemte seg for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

Eksparet skal ha giftet seg under en hemmelig seremoni i luksusboligen i Bel Air i Los Angeles i august 2015, etter at de ved en rekke anledninger utsatte bryllupet.

Grunnen skal ha vært at de to skal ha hatt forskjellig oppfattelse av hvordan drømmebryllupet skulle være.

Men ifølge kjendisnettstedet TMZ er det ikke sikkert at den tidligere stjerneduoen noensinne har vært lovlig gift.

Fant ingen ekteskap lisens

Kjendisnettstedet har nemlig tatt en titt i arkivene over de lovlige dokumtene i Los Angeles, helt tilbake til 2010, og har ikke lykkes med å finne papirene som tilsier at Jennifer og Justin har giftet seg.

Det er mulig å få en konfidensiell kontrakt, men ifølge nettstedet har de blitt fortalt at det ikke har vært tilfelle for den tidligere stjerneduoen.

Det er mulig at Jennifer og Justin kan ha skaffet seg det i andre deler av California, men TMZ skal ha vært i kontakt med kilder som er nære venner av Jennifer, som forteller at det lenge har vært snakk om at eksparet ikke har vært lovlig gift.

Nettstedet skal også ha vært i kontakt med flere skilsmisseadvokater og ingen har hittil blitt kontaktet av Jennifer og Justin.

En annen observasjon som har vakt oppsikt blant mediene, er at eksparet aldri nevnte ordet skilsmisse i den offentlige uttalelsen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

Prøvde å redde ekteskapet

Det tidligere Hollywood-paret har lenge blitt utsatt for rykter om ekteskapsproblemer, og Jennifer har tidligere satt en stopper for ryktene.

Paret skal ifølge Us Weekly lenge ha prøvd å redde ekteskapet, og valgte å reise på en siste ferie sammen til Cabo, San Lucas i Mexico i begynnelsen av januar.

FERIERTE I MEXICO: Stjerneduoen reiste til Mexico for å redde ekteskapet, men det gikk dessverre ikke som planlagt. Foto: NTB Scanpix
FERIERTE I MEXICO: Stjerneduoen reiste til Mexico for å redde ekteskapet, men det gikk dessverre ikke som planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret skal ha tilbrakt tid i Mexico sammen med skuespiller Jason Bateman (49) og hans kone Amanda Anka (49).

- Jason Batemans kone overtalte Justin til å bli med til Cabo. Hun har vært megleren mellom paret de siste månedene, og har prøvd å få Justin og Jennifer til å samarbeide om problemene deres for å redde ekteskapet, fortalte en kilde til nettstedet.

Kilden forklarte videre at paret reiste på den romantiske ferien for å være sammen med gode venner, og forhåpentligvis ha det gøy sammen og ordne opp i ekteskapsproblemene.

Desverre ble ikke ferien helt som planlagt, og skilsmissen ble et faktum.

- Guttene og jentene var sammen hver for seg under hele ferien, det funket bare ikke, fortalte en kilde til nettstedet.


Skilsmissen skapte stort​ engasjement

Jennifer og Justin rakk nærmest ikke å bekrefte bruddet før fansen gikk amok i sosiale medier. Mens noen sørger over bruddet, ønsker andre at skuespilleren skal finne tilbake til eksmannen Brad Pitt (54).

Selv om både Jennifer og Brad fant lykken på hver sin kant etter skilsmissen, viser det seg nå at interessen rundt deres tidligere ekteskap ikke har sluknet av den grunn.

Dette er nemlig første gang siden skilsmissen at både Jennifer og Brad er single samtidig.

«Historien om gjenforening mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston begynner om 4, 3, 2.....», skriver en Twitter-bruker.

«JENNIFER ANISTON ER SINGEL. JEG GJENTAR, JENNIFER ANISTON ER SINGEL. Betyr det at Jennifer Aniston kommer til å gi Brad Pitt en ny sjanse?», skriver en annen.

«Jennifer Aniston og Justin Theroux har annonsert at de skal skilles. Jeg er nysgjerrig i å vite om hun og Brad Pitt har snakket i det siste», skriver en tredje.

Saken fortsetter nedenfor.

Angret på bruddet med Jennifer

Jennifer og Brad var på alles lepper tilbake i 2005, da Hollywoods mest populære par, annonserte at de skulle skilles etter fem års ekteskap.

«Vi forblir venner og ønsker hverandre alt godt», het det i uttalelsen.

​Kilder nær Brad har tidligere uttalt til In Touche Weekly at Brad skal angre på bruddet med Jennifer, og at han i tiden etter bruddet med Angelina Jolie (42) skal ha forstått at bruddet med sin første kone var sitt livs største feilgrep.

VAR GIFT: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest omtalte kjendispar. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest omtalte kjendispar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han har forstått at det å forlate Jennifer for Angelina var et av de største feilgrepene i hans liv, uttalte kilden, og la til:

- Selv om han ikke er forelsket i Jennifer, så forstår han hvor høyt han elsker henne. Brad forteller hele tiden til vennene at han ser alt mye klarere nå.

Kilden hevdet også at Brad, dersom han fikk muligheten, ikke ville nølt med å gi Jennifer en ny sjanse, ettersom hun er hans livs kjærlighet, men at kjærligheten stikker så dypt at han aldri ville drømt om å ødelegge «Venner for livet»- stjernens ekteskap med Justin.

​LES OGSÅ: Angrer på bruddet med Jennifer Aniston

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer