Khloé Kardashian:

- Finnes ikke noe annet alternativ

Realitystjernen røper hvordan søstrene kommer seg gjennom de brutale kranglene.

KRANGLING: Det er ingen tvil om at man opp gjennom årene har fått være vitne til utallige krangler mellom Kourtney, Khloé og Kim Kardashian. Nå røper Khloé hvordan de alltid blir venner igjen. Foto: Monica Almeida / Reuters / NTB
KRANGLING: Det er ingen tvil om at man opp gjennom årene har fått være vitne til utallige krangler mellom Kourtney, Khloé og Kim Kardashian. Nå røper Khloé hvordan de alltid blir venner igjen. Foto: Monica Almeida / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Den verdenskjente realityserien «Keeping Up With The Kardashians» har mildt sagt bydd på utallige og brutale krangler mellom de tre søstrene Khloé (37), Kim (40) og Kourtney Kardashian (42).

De fleste Kardashian-fans minnes kanskje slåsskampen mellom Kim og Kourtney i fjor, hvor begge denget løs på hverandre.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian fløy på hverandre i en episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

- Kommer over det

Trioen ser imidlertid alltid ut til å løse kranglene og bli venner igjen, og i et nytt intervju med magasinet Health røper Khloé grunnen til nettopp det.

- Søstrene mine har vært i noen brutale krangler, men du kommer over det. Det finnes ikke noe annet alternativ, forteller hun.

Ifølge Khloé har de ikke noe annet valg.

- Som barn var familien alltid kjernen i hver samtale. Uansett støtter vi hverandre, men man har lov til å krangle og være uenig. Jeg kan ikke se for meg å ikke snakke med søstrene mine. Det skjer bare ikke.

Dette er noe hun lærer videre til datteren True Thompson (3), som hun har med ekskjæresten Tristan Thompson (30).

- Vi oppdrar søskenbarna til å føle at de nesten er søsken. Jeg bryr meg ikke om at de er uenige - det er uunngåelig. Selvfølgelig vil jeg at de skal snakke om følelsene sine og føle seg akseptert, men det er bare ikke et alternativ at vi skal være fra hverandre og ikke på talefot, påpeker hun.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

- Ber om at det aldri tar slutt

Det at Khloé ønsker at søsknenes barn og datteren skal føle at de nesten er søsken har hun tidligere uttalt seg om.

Nylig avslørte nemlig realitystjernen at datteren True faktisk tror at enkelte av kusinene og fetterne er søsknene hennes.

- Det er fantastisk. Jeg ber om at det aldri tar slutt, fortalte 37-åringen til E! News, og la til at det spesielt gjelder datteren True, Kims barn Chicago (3) og Psalm (2), og Rob Kardashians (34) datter Dream (4).

- Merkelig nok tror de alle sammen at de er søsken. Vi kaller Psalm for «baby Psalm», så True sier alltid «broren min» om ham og jeg retter ikke på henne fordi jeg synes det er så søtt, fortsatte hun.

DRØY: Khloé Kardashians reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Mye bedre forhold

I det ovennevnte intervjuet avslører Khloé også at det å bli forelder har ført henne enda nærmere søsknene sine, og ikke minst moren Kris Jenner.

Hun legger ikke skjul på at hun tidligere reagerte på at Kourtney ofte kom for sent, men påpeker at hun nå forstår det.

- Det er ting du ikke forstår før du blir forelder. Mitt forhold til mamma er også mye bedre. Jeg har så mye mer empati og medfølelse, sier hun.

I løpet av de siste årene har den allerede store familien vokst seg enda større som følge av at flere har fått egne barn. Foreløpig er det kun supermodellen Kendall Jenner (25) som hittil ikke har barn.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

LES OGSÅ: Disse spinnville reglene må Kardashian-familien følge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer