Finner trøst i kirken

Marion demper hjemlengselen med kaviar og vafler fra sjømannskirken.

Smiler bredt: Marion Ravn trives i New York, men plages av og til med hjemlengsel. Foto: Henning Jensen
Smiler bredt: Marion Ravn trives i New York, men plages av og til med hjemlengsel. Foto: Henning Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Marion Ravn (21) - eller Raven som hun heter i utlandet  - har den siste tiden bodd i egen leilighet i New York, langt borte fra familie og venner. Det har til tider vært tøft, men Marion holder kontakt via datamaskin og mobil.


Marion har alltid med seg norsk kaviar og engangspakker med leverpostei. Men av og til tar hjemlengselen overhånd.


- Det hender jeg stikker innom sjømannskirken i New York. Der får man vafler og kan snakke norsk, forteller Marion.


Hun ble artist som 13-åring og vil ikke bytte yrke for alt i verden.


Jeg har alltid villet være artist. Jeg håper å kunne skrive tekster, komponere og synge resten av livet, sier skjønnheten som gjør stor suksess verden over med solo-albumet "Here I Am".


Marion konsentrerer seg stort sett om musikk og er ikke en del av New Yorks ville partyliv, men hun innrømmer å ha truffet både Sondre Lerche (23), Maria Mena (19) og selveste partyprinsen Ari Behn (33) under sitt USA-opphold.


I begynnelsen av januar satte Marion seg atter på flyet til New York. Solo-albumet skal lanseres i USA gjennom det amerikanske plateselskapet Atlantic Records.


- Jeg både håper og tror at det går bra. Det er drømmen det, smiler Marion, som allerede har rukket å bli stor stjerne i Asia.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer