Kim Kardashian West:

Finner trøst i barna

Kim Kardashian deler bilde av barna etter det angivelige tunge møtet med ektemannen.

TØFF TID: Kim Kardashian West har måttet gå gjennom mye den siste tiden etter ektemannen Kanye Wests utspill på Twitter. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: Kim Kardashian West har måttet gå gjennom mye den siste tiden etter ektemannen Kanye Wests utspill på Twitter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har Kim Kardashian West (39) og ektemannen Kanye West (43) skapt store overskrifter i tabloidpressen. West har lirt av seg flere absurde uttalelser på Twitter - der han blant annet sa han ville skilles fra kona og omtalte svigermor Kris Jenner (64) som «Kris Jong-un».

Senest denne uken ble stjerneparet spottet i en bil på familiens ranch i Wyoming, der «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen latet til å være tydelig opprørt.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Dette skal ha vært første gang Kardashian og West traff hverandre på flere uker.

Etter det tårevåte møtet med ektemannen, skal realitystjernen ha vendt tilbake til Los Angeles, ifølge People. 39-åringen ble fotografert av paparazziene idet hun steg ut av et privatfly, og føk deretter inn i en bil.

HASTET HJEMOVER: Kim Kardashian returnerte raskt til Los Angeles etter at hun mandag ble gjenforent med ektemannen Kanye West - i det som ble et heller tårevått møte. Foto: Backgrid USA / NTB Scanpix
HASTET HJEMOVER: Kim Kardashian returnerte raskt til Los Angeles etter at hun mandag ble gjenforent med ektemannen Kanye West - i det som ble et heller tårevått møte. Foto: Backgrid USA / NTB Scanpix Vis mer

Trøst i barna

Det er uklart hvordan Kardashian har det i skrivende stund, men vel hjemme i parets felles hjem i Hidden Hills, virker det som om hun finner ro og trøst i barna.

Dagen etter at stjernen kom hjem fra Wyoming, delte hun et Instagram-bilde av sønnen Psalm (1) og lillesøster Khloé Kardashians (36) datter True (2) som angivelig leker sammen. På bildet ser de to søskenbarna nysgjerrig inn i kameraet. Bak Psalm kan man skimte en del av det som ser ut som et dukkehus.

View this post on Instagram

These two are besties. True and Psalm 🤎

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

«Disse to er bestevenner. True og Psalm», skriver superstjernen til bildet.

I kommentarfeltet dukker flere av medlemmene av Kardashian-familien opp.

«Tnå, babyene våre», kommenterer Khloé.

DÅRLIG STEMNING: Forholdet mellom Kim Kardashian og Kanye West er ikke på sitt beste for tiden. Her er de avbildet i New York City ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Forholdet mellom Kim Kardashian og Kanye West er ikke på sitt beste for tiden. Her er de avbildet i New York City ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lillesøster Kylie Jenner (22) sender av gårde en hjerte-emoji.

Tøffe tak

Som nevnt har det stormet rundt «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen og West de siste ukene.

Det er ikke vanskelig å se for seg at de siste ukenes hendelser har gått hardt inn på Kardashian.

- Hun er veldig følsom for alt mulig, og også utslitt. Hun føler seg såret av Kanye. Hun har forsøkt å nå ham flere ganger, og han bare ignorerer henne, har en kilde sagt til People.

Det er heller ingen hemmelighet at West sliter med psykiske utfordringer og bipolar lidelse - spørsmålet har derfor vært om 43-åringen burde holde seg unna tastaturet - og oppsøke profesjonell hjelp.

Kardashian tok imidlertid bladet fra munnen og fortalte åpent om Wests utfordringer i sosiale medier like etter Twitter-episoden.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

- Som mange av dere vet, har Kanye bipolar lidelse. Alle som har dette eller har en kjær person i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette har påvirket oss hjemme, fordi jeg er veldig beskyttende overfor barna våre og Kanyes rett til privatliv når det gjelder helsen hans, åpnet hun uttalelsen med.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Oppsøkt skilsmisseadvokat

Det skrantende forholdet ble heller ikke akkurat bedre da realityprofilen skal ha oppsøkt en skilsmisseadvokat etter Wests påfunn på Twitter.

- Kim har truffet advokater for å utforske og snakke om skilsmissen, fortalte en kilde til US Magazine, og la til at hun ikke har gått videre med en skilsmisse tidligere, på grunn av barna.

De siste månedene har paret angivelig snakket om å ta ut skilsmisse.

- Kim avslutter ikke forholdet på grunn av den pågående situasjonen, men før denne situasjonen, de siste tre månedene cirka, har de snakket om å ta ut skilsmisse, sier en kilde til US Magazine.

SKILSMISSE?: Kardashian har gått til en skilsmisseadvokat etter Wests tirader på Twitter. Her er de avbildet sammen på Vanity Fairs Oscar-fest i februar. Foto: NTB Scanpix
SKILSMISSE?: Kardashian har gått til en skilsmisseadvokat etter Wests tirader på Twitter. Her er de avbildet sammen på Vanity Fairs Oscar-fest i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilden sier videre at de begge har ønsket å få ekteskapet til å fungere, men at de siste månedene har vært tøffe for «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen og den kjente rapperen.

- Det er ikke snakk om noe skilsmisse før han er i en bedre mental tilstand. Det er virkelig liten eller ingen kontakt mellom Kim og Kanye akkurat nå, hevder kilden.

LES OGSÅ: - Briljant, men komplisert person

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer