Finner trøst i barna

Mia Gundersen konsentrerer seg om guttene sine etter samlivsbruddet.

TRØST: Mia Gundersen finner terapi i å tilbringe tid med sine søte barn. Foto: Tora Skaar
TRØST: Mia Gundersen finner terapi i å tilbringe tid med sine søte barn. Foto: Tora Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juni kom nyheten om at Mia Gundersen (54) skulle skilles fra ektemannen Marcel Leliënhof (51).

Artisten og TV-personligheten har hatt en tøff tid etter bruddet, og bruker nå all sin tid med sønnene Amente (20) og Daniel (12). 

- Vi har vært en del ute og reist, men nå er vi hjemme og slapper av. Marcel og jeg deler på omsorgen. Jeg har mine dager, og det er bare sånn det er, sier Mia i ukens utgave av Se og Hør Extra. 

Tidligere i år var hun og Daniel på ferie i Bali, Sør-Afrika og India. 

- Denne reisen min sønn og jeg har fått anledning til å oppleve, er en uvurdelig tid i vårt liv, mest av alt for den gode timingen Daniel og jeg får sammen, skrev hun på sin blogg. 

Frykter sønnene skal oppleve rasisme

LES OGSÅ: I ukens utgave av Se og Hør Extra kan du også lese om kjendisenes drømmeferier.  Foto: Faksimile Se og Hør
LES OGSÅ: I ukens utgave av Se og Hør Extra kan du også lese om kjendisenes drømmeferier. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

I juli skrev Mia på sin blogg, at hun var redd for at sønnene skal oppleve rasisme.

- Uvitenhet og dumskap som dette gjør meg så inderlig lei meg og jeg tenker på mine to skjønne gutter som garantert kommer til å oppleve slike mennesker. Jeg skal gjøre mitt beste for å fylle de med forståelse for indre styrke og kraften som finnes i troen på at alle mennesker har lik verdi, men at handlingene våre er avgjørende for vår verdighet, skrev hun.

Redselen kom som en følge av at artisten hadde en ekkel opplevelse.

«Opplevde ren rasisme for to dager siden. Jeg sto og snakket med en eritreisk mann da det kom en nordmann som passerte og sa «stop it, stop it» til min samtalepartner. Det virket som han hadde observert oss en stund fordi jeg kunne kjenne hans aggresjon i det han sa. Min samtalepartner ble paff over kraften i det som ble sagt og det var helt tydelig at mannen mente det var feil at vi snakket sammen! Mine venner tok affære og utestedet fikk mannen umiddelbart kastet ut etter hendelsen.»

Saken fortsetter nedenfor.

DRAR PÅ BOBILTUR MED YNGSTESØNNEN: Mia Gundersen skal denne sommeren reise på bobiltur med sin yngste sønn, Daniel. Her er de sammen på TV 2s vårlansering i 2013. Foto: Andreas Fadum
DRAR PÅ BOBILTUR MED YNGSTESØNNEN: Mia Gundersen skal denne sommeren reise på bobiltur med sin yngste sønn, Daniel. Her er de sammen på TV 2s vårlansering i 2013. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Innlegget til Mia høster mye støtte i sosiale medier, og flere sier at hun må være sterk.

- Hva skal man si til slikt annet enn at det MÅ settes på den etter hvert så store kontoen for fremmedfrykt og usikkerhet, og egentlig liten forståelse for selve mennesket! Heldigvis kan vi fortsatt i lille Norge selv velge hvem vi ønsker i livet vårt og å samtale med, og hvilke energityver som ikke skal ta opp plassen, skrev en.

BRUDD: Mia Gundersen og Marcel Leliënhof var gift i 13 år. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Mia Gundersen og Marcel Leliënhof var gift i 13 år. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Mia Gundersen bekrefter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer