Finner OL-formen i Syden

Kombinertløperen Magnus Hovdal Moan lader opp til OL med kjæresten Irene Vollan på Gran Canaria.

SMØRER BARE MED SOLOLJE: Samboerparet nøt syv deilige dager på Anfi del Mar på Gran Canaria. - Det var en fantastisk ferie, sier Magnus og Irene. Foto: Se og Hør
SMØRER BARE MED SOLOLJE: Samboerparet nøt syv deilige dager på Anfi del Mar på Gran Canaria. - Det var en fantastisk ferie, sier Magnus og Irene. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vanntett kjærlighet!


- Dette er utrolig deilig, smiler Magnus Moan. Norges kombinert-ess har tatt med seg samboeren til ferieparadiset Anfi del Mar på Gran Canaria for å finne OL-formen - og pleie kjærligheten.


-Veldig sunt å reise vekk til sol og varme. Kroppen har bare godt av dette. Samle overskudd og tenke på noe annet. Her kan vi lade batteriene og nyte hverandre til tidlig morgen, sier trønderen til Se og Hør.


Kjekkasen falt pladask for Irene (31) første gang han så henne for drøye tre år siden. Han fikk ingenting gratis....


- Jeg måtte jobbe knallhardt for å få dama - det var veldig fortjent da det gikk i boks, gliser 22-åringen.


- Magnus var en veldig ålreit kar og gjorde et veldig godt førsteinntrykk. Han var kjekk, morsom og hadde glimt i øyet. Dessuten var han flink til å danse, forteller Irene.


For halvannet år siden ble paret samboere, og bor nå bare noen skøytetak fra skianlegget Granåsen i Trondheim.


Den golf-interesserte trønderen tok seg også tid til å spille to runder på ferieturen. Det ble en dyr affære.


- Jeg betalte fire tusen norske kroner! utbryter Magnus, som ble bitt av golfbasillen for to år siden og nå har 23 i handicap. Men han får sjelden tid til å pleie hobbyen - kombinertsporten tar all hans tid.


- Jeg holder ikke på med dette for pengenes skyld, men det er morsomt å få noe tilbake for alt man forsaker og legger ned av arbeid. Jeg skal gå i mange år til, smiler han lurt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer