Finner lykken igjen

Kjendisparene tilgir hverandre og satser på at alt går bedre neste gang.

COUNTRYPAUSE: Solveig og Bjørn Rune Gjelsten. Foto: Juvik, Werner
COUNTRYPAUSE: Solveig og Bjørn Rune Gjelsten. Foto: Juvik, Werner Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En skilsmisse trenger ikke bety slutten på et forhold. Flere norske kjendispar finner nemlig tilbake til hverandre etter bruddet.

SE HER: Anette Stai fant tilbake til eksmannen

Finanskjendisen Bjørn Rune Gjelsten (49) forlot kona Solveig (46) etter 18 års ekteskap. Etter bruddet fant han tonen med countrystjernen Liv Marit Wedvik (36) i 2004, men etter kort tid vendte han tilbake til familielivet med kona.

"Dine Penger"-redaktør Carsten O. Five (57) fant en annen kvinne i 2004 og flyttet til henne etter 31 års ekteskap - men kort tid etter ble han gjenforent med Høyre-kona Kaci Kullmann Five (55).

Arve Opsahl (85) og hans Mary (84) giftet seg både i 1945 og 1954. I mellomtiden var skuespilleren gift med en svensk kvinne.

Tidligere forsvarsminister Kristin Krohn Devold (45) og ektemannen Jan Gunnar Asbjørnsen (50) var separert i ett år i 1992 og fikk fornyet forståelse for hverandre. Nå har de vært sammen i 21 år.

NRK-veteranen Roald Øyen (66) og kona Nina Bugge Øyen (62) avsluttet et 14 år langt ekteskap i 1982. Ett år senere var de sammen igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer