Finn én feil på dette bildet

Her har supermodellen gått på en «hårfin» bommert...

OOPS:Supermodell Natalia Vodianova hadde tydeligvis «glemt» å barbere leggene før hun ankom motefesten i Mayfair mandag kveld.  Foto: Stella Pictures
OOPS:Supermodell Natalia Vodianova hadde tydeligvis «glemt» å barbere leggene før hun ankom motefesten i Mayfair mandag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Russiskfødte Natalia Vodianova (29) er kjent som en av verdens best betalte supermodeller, og har prydet forsiden på utallige motemagasiner og frontet en rekke skjønnhets- og reklamekampanjer.

29-åringen er også godt vant til å stride ned catwalken og den røde løperen, og ser vanligvis helt perfekt ut iført siste skrik innen mote og design.

Mandag gikk imidlertid den smellvakre modellen på en bitteliten tabbe, da hun deltok på the Harper's Bazaar Women of the Year-festen i Mayfair i London.


29-åringen så, som vanlig, svært flott ut, iført en ankellang gullkjole fra Balmain, med trendy sotet sminke, bare legger og skyhøye hæler med åpen tå.

Men ifølge Daily Mail hadde Natalia glemt én essensiell ting før hun kledde seg for kvelden.

I likhet med filmstjernen Hilary Swank (36), som dukket opp på fest med hårete armhuler i forrige uke, hadde nemlig Vodianova «glemt» å barbere leggene sine, og etterveksten var svært synlige på modellens bare, hvite legger.

Om skjønnheten hadde glemt barberingen eller ikke hadde tid, vites ikke, men hun hadde tydeligvis ingen problemer med å vise leggene sine, og danset rundt med kjolen rundt knærne.

Natalia var en av en rekke kjendiskvinner som var invitert på den glamourøse motefesten mandag, og mottok prisen «Inspiration of the Year» for sitt bidrag til bygging av lekeplasser for barn i Russland og Storbritannia.

Supermodellen, som er gift med eiendomsarvingen Justin Portman, har tre barn, og bor i London.

Hun signerte kontakt med Viva Models i Paris som 17-åring og har gjort kampanjer for Calvin Klein, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent og Chanel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Supermodellene kaster klærne


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer