PROFILNUMMER 173699: Værmann på jakt... Foto: PRIVAT
PROFILNUMMER 173699: Værmann på jakt... Foto: PRIVATVis mer

Finn en nyttårsflørt

Savner du en kjæreste, en å være glad i? Eller vil du ha en venn, en å snakke med. Finn lykken på Finn En Venn.

SEHER.NO: I samarbeid med Se og Hør og Finn En Venn hjelper vi deg å treffe den rette. 125 000 medlemmer venter på at nettopp du tar kontakt. Her finnes det noen for alle.

Her presenterer vi et utvalg profiler blant medlemmene våre:

Ærlig og trofast mann søkes
Fylke: Buskerud. - Jeg ser etter en mann med interesse for bilder og MC. Jeg er 49 år, vært skilt i 12 år og har to barn. Du må være snill, ærlig og trofast. Jeg har sansen for humor og er veldig sosial. Jeg trives i godt selskap og er alltid mobil. Av musikk er det blues som gjelder. Er på Notodden blues hvert år, så om du er villig til å bli med meg dit, så ta kontakt da vel ;-)
PROFILNUMMER 192654

Værmann på jakt
Fylke: Akershus. - Livet er for kort til å kjede seg alene, så derfor er jeg på jakt etter en kvinne med sans for god mat og vin. Jeg er en mann på 41 år som fortsatt har beholdt gutten i meg. Jeg hører mye på musikk og trener en del. En tur på byen i ny og ne. Jeg har en datter på fem, og om du har barn gjør det ingen ting.
PROFILNUMMER 173699

Klar for fest og moro?
Fylke: Oppland. - Om du liker en fest, musikk og turer i skogen, er du kanskje den rette for meg? Jeg ser etter kvinnen i mitt liv. Du må være trofast, åpen, ærlig og like berøring. Jeg er en 57 år gammel mann aom ikke vil ende opp singel. Om du er interessert, skal jeg ikke si nei til å ta deg med en tur til huset mitt på landet :-)
PROFILNUMMER 110994

Idrettsglad jente søker kjæreste
Fylke: Sør-Trøndelag. - Jeg ser etter en mann som liker idrett, musikk og opplevelsesreiser. Selv er jeg interessert i både alpint, golf og dyr. Jeg synes også det er koselig å lage god mat hjemme. Jeg er 33 år, har mørkeblondt hår og blå øyne. Hvis det blir oss, må du regne med noen hjemmekvelder med god mat og en god film.
PROFILNUMMER 306301

Lyst til å bli kjent med deg
Fylke: Oslo. - Jeg er en trivelig kar med sans for bowling, data og treffe nye mennesker. Jeg er 31 år og ønsker å bli kjent med flere jenter. Jeg håper å treffe den rette, kanskje det blir deg? Jeg er snill,m hundre prosent åpen, ærlig og trofast.
PROFILNUMMER 91773