Finn ditt London

Skal du til London, men er usikker på hvor i byen du bør bevege deg? Fortvil ikke, her kommer hjelpen!

HVA VIL DU I LONDON: Ved å ta en ny personlighetstest på nettet får du vite hva slags type steder du bør besøke i London. Foto: britainonview/ McCormick-McAda
HVA VIL DU I LONDON: Ved å ta en ny personlighetstest på nettet får du vite hva slags type steder du bør besøke i London. Foto: britainonview/ McCormick-McAda Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ved hjelp av Visit Britain og British Airways´ nye personlighetstest, kan du finne ut hva slags opplevelser du bør oppsøke i den britiske hovedstaden. Klikk deg inn på www.chooseyourownlondon.no og oppdag om du er en trendbohem, trendsetter eller bare anglofil, og få tips om butikker, underholdning og annet som er skreddersydd for dine interesser.

Populær blant nordmenn
Hvem vet, kanskje det viser deg at du er en jetsetter som foretrekker privat glassvogn i London Eye og helst handler på Fortnum & Mason, at du er en trendbohem med forkjærlighet for retrosneakers og vintageklær, eller at du er en sann anglofil som synes alt som er britisk er litt kulere og mer sjarmerende enn det meste her i verden? Dessuten, hvilken personlighetstype er reiseselskapet ditt?

- London er utrolig populær blant nordmenn. Det er en 24-timers by med et enormt tilbud. Derfor ville vi finne en ny måte å tipse besøkende på om hva de ikke bør gå glipp av, sier Ann Askim, markedssjef i Visit Britain Norge.

Billettbestilling
På nettstedet kan du, i tillegg til å få masse tips om hva du kan se og gjøre i London, også bestille Londonturen din direkte med British Airways.

- Vårt fokus er å selge billetter via nettet. I samarbeidet med Visit Britain har vi lånt ut booking- funksjonen fra www.ba.com, slik at man enkelt kan bestille en shoppingtur før jul, sier Sam Heine, British Airways Commercial Manager for Skandinavia og Island.

Før du setter deg på flyet kan det lønne seg å ta en tur innom nettbutikken til Visit Britain på www.visitbritain.no/shop hvor du finner rabatterte billetter til T-bane, tog, teater og mye annet. Her får du også kjøpt inngangsbilletter til Madame Tussauds, Tower of London og London Eye. Dermed kan du gå rett til forkjøpsinngangen og slippe unna lange køer.

Ønsker du mer informasjon kan du også besøke Visit Britain på www.visitbritain.no og British Airways på www.ba.com

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer