- Finn den og brenn den

Kaoset rundt Anna Nicole Smith fortsetter.

MAMMA: En glad Anna Nicole Smith smiler sammen med sønnen Daniel og den nyfødte datteren Dannielynne. Nå er jenta fem måneder og uten verken mor eller bror. Foto: AP/Scanpix
MAMMA: En glad Anna Nicole Smith smiler sammen med sønnen Daniel og den nyfødte datteren Dannielynne. Nå er jenta fem måneder og uten verken mor eller bror. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kun få dager etter at Anna Nicole Smith ble stedt til hvile, forteller hennes ekskjæreste at en røff sexvideo med de to sammen har havnet på avveie.

Det er i et brev sendt Smiths mor Virgie Arthur at Mark Hatten, som sitter fengslet for blant annet å ha forfulgt, truet og terrorisert Smith, forteller om frykten.

I brevet forteller han Virgie at filmen forsvant under innbruddet i Smiths hus dagen etter hennes død, og han ber henne om å gjøre alt for å finne filmen og brenne den.

Grunnen hans er at Smith hatet hardporno, og at hun vil vri seg i graven hvis filmen havner på internett!

Hatten har tidligere ikke hatt noe i mot å prate om det lidenskapelige forholdet han hadde til Anna Nicole i 2000. Han erklærte seg selv for ekskjærestens sexslave, og skrøt gjerne av at de to hadde sex 50 ganger i uka!

- Noen ganger elsket vi ti ganger om dagen, fortalte en stolt Hatten kort tid etter forholdet tok slutt.
Hatten driver også en nettside (ekstern lenke) dedisert til Smith. Her har han gitt seg selv kallenavnet "Hollywood", og skriver svært mye om det turbulente forholdet han hadde til Anna Nicole.

Han har også publisert private bilder av dem sammen, og antyder flere ganger at Smiths partner Howard K. Stern (38) ikke er annet enn en morder ...

- Han prøvde å drepe meg ved å gi meg en overdose, og han klarte det nesten, skriver han.

I andre brev han har sendt fra fengselet antyder han at det er godt mulig at han er faren til Smiths seks måneder gamle datter Dannielynn, i likhet med så mange andre ...

- Du trenger virkelig hjelp, skriver en som kaller seg "Team Howard" i gjesteboka hans.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer