NYBAKTE FORELDRE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan ble foreldre for første gang i vår. Foto: Andreas Fadum
NYBAKTE FORELDRE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan ble foreldre for første gang i vår. Foto: Andreas FadumVis mer

«Finger'n»: - Jeg har ikke noen hverdag igjen

Den nybakte ettbarnsfaren innrømmer at datteren han har med Jenny Skavlan tar alt fokus.

SEOGHØR.NO: For to måneder siden jublet Thomas «Finger'n» Gullestad (35) og Jenny Skavlan (29) av lykke da datteren Åse så dagens lys.

Parets førstefødte kom til verden bare noen få dager etter at duoen feiret sin 2-års bryllupsdag i slutten av april.

«Verden har blitt rikere! 28. April 2016 kom lille Åse til verden til lyden av Daddy Lessons med Beyoncé. Hun har ingen jobb, eier ikke nåla i veggen og har foreløpig relativt dårlige bordmanerer. Hun er perfekt! Nå må jeg på ammekurs, så vi snakkas seinere,» delte han kort tid etterpå med fans og venner på Instagram.

Thomas legger heller ikke skjul på at han er stolt over å ha blitt far, og at livet har blitt en smule mer hektisk etter babyens ankomst.

- Jeg har ikke noen hverdag igjen, kan du si. Jeg fokuserer alt jeg har på Åse, og konsentrerer meg fullt ut om henne, sier han til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

BABYLYKKE: Duoen legger ikke skjul på at de trives i den nye hverdagen som småbarnsforeldre.
BABYLYKKE: Duoen legger ikke skjul på at de trives i den nye hverdagen som småbarnsforeldre. Vis mer

Bladet treffer den nybakte pappaen på åpningen av Petter Stordalens (53) nye baby, Comfort Hotel Karl Johan - der han hadde tatt en liten pause i bleieskiftingen. 

- Men jeg merker at jeg hele tiden ser på klokka og er på vei, sier Thomas og ler.

- Hvordan er Åse om natten? Får du sove?

- Ja, jeg får sove. Jeg har et godt sovehjerte, men hun er veldig eksemplarisk. 

Thomas Gullestad forteller også at han, i likhet med Petter Stordalen, synes det er viktig å gi barn frihet under ansvar.

I SALG: Nytt Se og Hør er i salg nå.
I SALG: Nytt Se og Hør er i salg nå. Vis mer

- Det er noe jeg også fikk med av min egen far. Han ga meg frihet til å forfølge min drøm om å leve av musikken. Selv om han ikke likte det, fikk jeg lov til å følge den drømmen. Det vil jeg bringe videre til Åse, sier «Klovner i kamp»-profilen til Se og Hør.

Tålmodige foreldre

Da Seoghør.no møtte den nybakte faren på plateselskapet Universal sin sommerfest tidligere denne måneden, fortalte han hvordan han og kona Jenny er som foreldre.

- Vi er veldig tålmodige begge to, så vi blir liksom ikke sinna selv om vi blir slitne. Vi har en voldsom tålmodighet og stamina i forhold til henne. Det er mye som skjer hele tiden, men det er det som beskriver oss best.

- Så jobber vi knallhardt med å underholde henne hele tiden, vi er jo i underholdningsbransjen begge to, så hun får jo private show hele tiden.

Og til Seoghør.no avslørte han også at med datteren Åse, har han fått helt andre gleder i hverdagen.

- Vi bruker veldig mye tid på å få henne til å le. Og det er så gøy, det kan man holde på med i timesvis. Det er mye morsommere enn all annen form for underholdning som jeg har vært borti.

LES OGSÅ: - Jeg begynte å høres spiseforstyrret ut