- Finere kropp enn da jeg var 20

Cameron Diaz (40) føler seg bedre enn noensinne.

STERKT OG SEXY: Skuespilleren understreker at hun ikke er redd for å bli eldre, og at hun mener kroppen hennes er bedre i dag enn for 20 år siden. På et veldedighetsarrangement for å smale inn penger til ofrene rammet av orkanen Sandy i høst, så hun Foto: All Over Press
STERKT OG SEXY: Skuespilleren understreker at hun ikke er redd for å bli eldre, og at hun mener kroppen hennes er bedre i dag enn for 20 år siden. På et veldedighetsarrangement for å smale inn penger til ofrene rammet av orkanen Sandy i høst, så hun Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Selv om det er over ti år siden Cameron Diaz smeltet tenåringsgutters hjerter med filmer som «Alle Elsker Mary» og «Charlie's Angles», føler skuespilleren seg bedre enn noen gang før.

40-åringen er blant Hollywoods flotteste kvinner, og til det italienske magasinet IO Donna sier Diaz at hun ikke sliter med kjendisverdenens ungdomshysteri.

- Om jeg synes kroppen min er annerledes nå enn da jeg var 20? Ja. Men jeg synes den er bedre nå. Jeg bryr meg ikke om rynker og jeg føler meg faktisk sterkere, understreker hun ifølge Female First.

«Bad Teacher»-stjernen spiser sunt og trener jevnlig, og i tillegg til et sterkt og flott ytre er hun nå svært fornøyd med sitt indre liv.

- Jeg har aldri følt meg bedre enn nå. Jeg er gladere og tilfreds. Jeg kjenner meg selv bedre takket være de tingene jeg har gjort og de menneskene jeg har møtt. Jeg er veldig takknemlig for det jeg har og det jeg har oppnådd.

- Det viktigste i livet mitt er familien min og vennene mine. Jeg elsker å leve livet mitt til det fulle, påpeker skjønnheten, som for øyeblikket er singel og barnløs.

LES OGSÅ: - Jeg har blitt mer vågal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer