Dag Høili:

Finanskjendis Dag Høili (50) venter barn med Nicole (22)

Kunngjorde søt nyhet på Instagram.

BLIR FORELDRE: Dag Høili og Nicole Leonarda Khandji blir sent i sommer foreldre. Høili har flere barn fra tidligere forhold. Foto: Privat
BLIR FORELDRE: Dag Høili og Nicole Leonarda Khandji blir sent i sommer foreldre. Høili har flere barn fra tidligere forhold. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2017 kunngjorde Europris-arving og finanskjendis Dag Høili (50) at han og kona, Kristine Saltvold Høili, skulle skilles etter to år som rette ektefolk. Det skulle derimot ikke ta lang tid før han kunne avsløre at han hadde funnet lykken på ny.

50-åringens utkårede er 22 år gamle Nicole Leonarda Khandji. Forholdet deres ble offentliggjort i midten av desember 2017, og den gang kunne han fortelle til Se og Hør at han var svært forelsket.

Nå har paret tatt forholdet sitt videre til det neste steget. På sin private Instagram-konto har 22-åringen kunngjort at de to skal bli foreldre.

- Lykkelige

«I Karibien med barn i magen. Vi er så lykkelige», skriver hun under et bilde av seg selv som holder på magen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer