Dag Høili:

Finanskjendis Dag Høili (50) venter barn med Nicole (22)

Kunngjorde søt nyhet på Instagram.

<strong>BLIR FORELDRE:</strong> Dag Høili og Nicole Leonarda Khandji blir sent i sommer foreldre. Høili har flere barn fra tidligere forhold. Foto: Privat
BLIR FORELDRE: Dag Høili og Nicole Leonarda Khandji blir sent i sommer foreldre. Høili har flere barn fra tidligere forhold. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2017 kunngjorde Europris-arving og finanskjendis Dag Høili (50) at han og kona, Kristine Saltvold Høili, skulle skilles etter to år som rette ektefolk. Det skulle derimot ikke ta lang tid før han kunne avsløre at han hadde funnet lykken på ny.

50-åringens utkårede er 22 år gamle Nicole Leonarda Khandji. Forholdet deres ble offentliggjort i midten av desember 2017, og den gang kunne han fortelle til Se og Hør at han var svært forelsket.

Nå har paret tatt forholdet sitt videre til det neste steget. På sin private Instagram-konto har 22-åringen kunngjort at de to skal bli foreldre.

<strong>BRYR SEG IKKE:</strong> Dag Høili har tidligere uttalt at aldersforskjellen mellom han og kjæresten ikke plager ham. Foto: Privat
BRYR SEG IKKE: Dag Høili har tidligere uttalt at aldersforskjellen mellom han og kjæresten ikke plager ham. Foto: Privat Vis mer

- Lykkelige

«I Karibien med barn i magen. Vi er så lykkelige», skriver hun under et bilde av seg selv som holder på magen.

Overfor Se og Hør forteller Dag Høili at kjæresten er fire måneder på vei, og dermed har termin seint i sommer.

- Vi er veldig lykkelige, skriver han i en kort kommentar.

De vordende foreldrene er på ferie i Den dominikanske republikk sammen, og har lagt ut flere bilder fra oppholdet. I januar la 22-åringen ut bilder fra en annen ferie, og der var det ikke mulig å skimte en fremtidig familieforøkelse.

<strong>VENTER BARN:</strong> 22 år gamle Nicole skal få barn med finanskjendis Dag Høili. Foto: Privat
VENTER BARN: 22 år gamle Nicole skal få barn med finanskjendis Dag Høili. Foto: Privat Vis mer

På nyere bilder gjemmer hun derimot magen bak store vesker eller under frakker, men nå var det altså på tide å slippe katta ut av sekken. Høili har tidligere uttalt at han ikke ser på aldersforskjellen mellom paret som noen stor utfordring.

- Det dreier seg om personlighet og kjemi, og den stemmer for oss, sa han til Se og Hør for noen år siden.

Dette blir 50-åringens fjerde barn. Fra før av har han tre sønner.

Arvingens utvalgte er profesjonell flammedanser og har tre graders sort belte i kickboksing. Hun er også interessert i vintersport, reising og design, om vi skal tro bildene hun velger å dele med følgerne sine. Hun har blant annet en dyr samling med designervesker, som brukes om hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

Skilte lag

50-åringen har tidligere vært gift to ganger. Første gang var med Siw Høili, men paret valgte å skilles etter 12 år i 2010.

- Jeg kan bekrefte at vi skal skilles. Forholdet er et tilbakelagt kapittel. Å gå gjennom en skilsmisse er veldig tøft, men jeg har hatt mange gode venner å støtte meg til. Det er viktig å tenke fremover, og det er utrolig mye positivt som skjer rundt meg om dagen. Så ting går veldig bra - til tross for skilsmisse, sa han til Se og Hør den gang.

Det nyeste bruddet, som altså fant sted i 2017, var med Kristine Saltvold Høili. Norske medier dekket den celebre bryllupsfeiringen i 2015, hvor finanskjendisen ikke sparte på en krone.

Han overrasket blant annet med en Ferrari kabriolet i morgengave til Saltvold Høili etter parets overdådige bryllup. På selve bryllupsdagen fikk hun også en sjelden gul diamant på sju karat, som har en utsalgspris på hele 1,6 millioner kroner.

LES OGSÅ: TV-profilen ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer