BRUDD: «Love Island»-finaleparet Bruna Camargo og Nicklas Andre Nikolaisen mistet følelsene for hverandre to uker etter innspillingen av TV-programmet. Foto: TV3
BRUDD: «Love Island»-finaleparet Bruna Camargo og Nicklas Andre Nikolaisen mistet følelsene for hverandre to uker etter innspillingen av TV-programmet. Foto: TV3 Vis mer

Bruna Camargo og Nicklas Andre Nikolaisen:

Finaleparet gjorde det slutt to uker etter «Love Island»

Nå avslører Bruna Camargo årsaken til bruddet.

Publisert

- Jeg falt for Nicklas hovedsakelig fordi han er morsom og fordi jeg lo så mye av alle påfunnene hans, uttalte den tidligere «Love Island»-deltakeren Bruna Camargo (23) til Se og Hør, rett før finaleprogrammet skulle sendes.

To uker senere fikk imidlertid pipa en helt annen lyd.

Når Se og Hør snakker med 23-åringen i dag kan hun nemlig fortelle at ikke alt gikk som hun hadde sett for seg da duoen reiste hjem fra villaen i Las Palmas på Gran Canaria i høst.

- Inne på villaen var man oppå hverandre hele tiden, og levde i en boble. Da vi kom hjem fikk vi ikke sett hverandre like mye, og vi fikk kanskje litt mer tid til å tenke. Vi skled fra hverandre, og mistet følelser rett og slett, forteller Bruna.

- Det var litt tungt, siden vi hadde blitt veldig glad i hverandre der inne, fortsetter hun.

FINNE KJÆRLIGHETEN: Nicklas Nikolaisen (23) vil gjøre som bestekompisen Aleksander Sæterstøl, og finne kjærligheten på TV. Sæterstøl deltok i «Paradise Hotel» i 2017, hvor han møtte hans nåværende kjæreste, Martine Lunde. Video: Marie Røssland Vis mer

Snakker ikke sammen

Bruna og Nicklas Andre Nikolaisen (22) var ett av de tre finalistparene som til slutt sto igjen på den solfylte villaen. De var da i selskap med parene Ellinor Selsø Håkonsen og Cristian Borge Olsen, samt Andrea Sveinsdottir (23) og Morten Dalhaug (25).

De to førstnevnte parene måtte derimot se seg slått av Andrea og Morten, som til slutt vant seernes gunst, og dermed sto igjen som vinnerne av «Love Island».

For Bruna og Nicklas sin del tok det litt tid før de valgte å satse på hverandre. Tidligere har Bruna forklart overfor Se og Hør at det var først da Nicklas begynte å åpne seg for henne, at hun forsto at det var noe mellom dem.

I dag snakker ikke duoen sammen lenger.

- Vi har ikke noe kontakt i dag, utenom de arrangementene i forbindelse med «Love Island» som arrangeres. Når vi treffes har vi en fin tone, men for min del er det enklere å ikke ha kontakt med ham, rent følelsesmessig, forteller Bruna til Se og Hør.

DETTE ER «LOVE ISLAND»: Realitykonseptet «Love Island» er helt nytt i Norge, og deltakerne sliter litt med å forklare reglene. Video: Marie Røssland Vis mer

Slutt etter to uker

Da Bruna og Nicklas kom hjem til Norge etter oppholdet på Gran Canaria, tok det ikke lang tid før de fant ut at det ikke var en like bra match som de først hadde antatt.

For mens Bruna for tiden bor i Kristiansand der hun studerer, holder Nicklas til i Bergen. Avstanden skulle raskt sette en stopper for romantikken de to hadde opparbeidet inne på villaen.

- Vi ble veldig glad i hverandre der inne, og gledet oss veldig til å bli kjent med hverandre utenfor huset også. En eller to uker etter at vi kom hjem merket vi at kjemien ikke var helt som det var inne på huset, så vi gjorde det slutt, forteller Bruna.

- Avstanden gjorde at vi mistet følelser. Vi ble enige om å ende forholdet, fortsetter hun.

Delte bruddet på Instagram

Den triste avgjørelsen valgte også duoen å dele med fansen i sosiale medier.

På Brunas konto, skriver hun følgende:

«Jeg vil bare takke alle som har stemt og støttet meg og Nicklas som par gjennom vår reise på «Love Island», og spesielt dere som har heiet og støttet oss som par etter «Love Island»-eventyret. Det har vært en fantastisk reise og jeg føler meg heldig som har fått denne muligheten til å bli kjent med så mange fine mennesker, og ikke mist blitt kjent med Nicklas. Med denne posten vil jeg bare meddele med dere at meg og Nicklas ikke lengre er sammen. Vi har valgt å gå vær vår vei, og tros for alt som har skjedd er vi fortsatt venner».

Se og Hør har gjentatte ganger forsøkt å få en kommentar fra Nicklas, uten å lykkes.

Saken fortsetter nedenfor.

VINNERE: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant 500 000 kroner i «Love Island». Beløpet har de valgt å dele. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

- Lei av dating

Selv om det ikke gikk slik Bruna hadde håpet med deltakelsen i «Love Island», angrer hun likevel ikke på at hun ble med i programmet.

- Jeg lærte mye inne på «Love Island». Nå har jeg innsett at personligheten har mest å si. Mine tidligere tanker om kjærlighet har endret seg veldig, og jeg har lært mye. Jeg angrer absolutt ikke på at jeg var med på programmet, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

TV-AKTUELL: Tone Damli har debutert som programleder for reality-programmet «Love Island». Til Se og Hør forteller hun at hun ikke kunne tenke seg å være deltaker, selv om hun hadde vært singel. Video: Marie Røssland Vis mer

I dag er 23-åringen singel, og har ingen planer om å kaste seg ut i datinglivet igjen med det første.

- Jeg meldte meg på programmet for en grunn, men nå er jeg så lei dating. Det er deilig med en pause, sier hun.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer