Finalen nærmer seg

Vinnerne av Frøken Norge 2007 får ikke bare minner for livet, men også en rekke storslåtte premier.

PENE PROGRAMLEDERE: Vibeke Klemetsen og Synnøve Skarbø er årets Frøken Norge programledere. Foto: TVNorge
PENE PROGRAMLEDERE: Vibeke Klemetsen og Synnøve Skarbø er årets Frøken Norge programledere. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flotte gaver!


SEHER.NO: Finalen nærmer seg med stormskritt, og et tyvetalls jenter venter i spenning på hvem som når helt til topps i den populære konkurransen.


Med seieren følger fantastiske muligheter til å skape seg et navn både nasjonalt og intenasjonalt, og i tillegg får vinnerne en rekke premier. Blant de flotte gavene finner du fri bruk av en Nissan Micra C+C Cabriolet i ett år, en eksklusiv reise med ledsager til Thailand, klær, sminke og mye mer.


- Årets konkurranse har så langt gått over all forventning. Ikke bare har vi flere påmeldte enn noensinne, men dette er også den bredeste TV-dekningen vi har hatt gjennom tidene, sier en storfornøyd Geir Hamnes (52) til Se og Hør Weekend.


2. påskedag går finalen av stabelen i Lillestrøm kulturhus. Da skal 12 vakre frøkner konkurrere om tittelen. Showet skal ledes av Synnøve Skarbø (35) og sendes på TVNorge.


Til slutt står to jenter igjen. En av dem får representere Norge i Miss World i Polen, mens den andre får konkurrere i Miss Universe i Mexico.


Det er juryen, med Kathrine Sørland i spissen, som kårer Miss Universe-kandidaten, mens Miss World-representanten blir valgt av publikum.


Se hvilke kandidater som gikk videre til semifinalen fra gruppe 1., gruppe 2. og gruppe 3. De siste semifinalistene avsløres søndag.


Stem på din Frøken Norge-favoritt her (ekstern lenke).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer