- Finalen er ikke verdt pengene

Folket mener 211 milloner kroner til Eurovision er for mye penger.

SKAL LAGE SHOW: Mange mener Keep of Kalessin fortjener å representere Norge I Eurovision. Her er metalbandet fotografert under delfinalen på Ørlandet i januar. Foto: SCANPIX
SKAL LAGE SHOW: Mange mener Keep of Kalessin fortjener å representere Norge I Eurovision. Her er metalbandet fotografert under delfinalen på Ørlandet i januar. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag er det ventet at hele 1,4 millioner TV-seere kommer til å benke seg foran TV-en for å få med seg den norske Grand Prix-finalen.

Samtidlig mener over halvparten av folket at Grand Prix totalt koster for mye penger, skriver VG.

Det vil koste omlag 211 millioner kroner å produsere en internasjonale finalen i mai. 57,2 prosent av de spurte i VGs undersøkelse, som InFact har utført for avisen, synes det koster altfor mye å produsere arrangementet.


Komminikasjonsrådgiver i NRK, Sigurd Sandvin, sier til VG at han forstår at folket synes det er mye penger, men understreker at det er et viktig arrangement  for å vise fram Norge på en ordentlig måte.

I undersøkelsen kommer det i tillegg fram at flere ville ha sett NRK valgt fotball-VM foran Eurovision, men at hele 36,6 prosent skal se den norske finalen i kveld, noe som tilsvarer omlag 1,4 millioner TV-seere.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: The Sun: - Ingen bryr seg om A1

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer